Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Čačić objavio popis igrača za utakmice protiv Ukrajine i Estonije

20.05.2016., Zagreb, stadion Maksimir - Trening hrvatske nogometne reprezentacija na pomocnom igralistu Hitrec Kacian. Ante Cacic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
17.03.2017.
u 12:56

U kvalifikacijama za SP Hrvatska će 24. ožujka ugostiti Ukrajinu u Zagrebu, a četiri dana kasnije igra prijateljsku utakmicu u Estoniji

Hrvatski izbornik Ante Čačić objavio je popis igrača za utakmice s Ukrajinom i Estonijom. U kvalifikacijama za SP Hrvatska će 24. ožujka ugostiti Ukrajinu u Zagrebu, a četiri dana kasnije igra prijateljsku utakmicu u Estoniji.

Popis igrača za susrete protiv Ukrajine i Estonije:

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo).

Braniči: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo).

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka).

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon).

Pretpozivi: Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Pašalić (Milan), Marin Leovac (PAOK).

Mario Pašalić, Marin Leovac i Franko Andrijašević ovom su prigodom dobili pretpozive.

– Pašalića pratimo dok je još igrao u Monacu, ali ozljeda ga je izbacila s Eura. I ove sezone igra dobro, ali na poziciji gdje imamo vrlo kvalitetne igrače, u ozbiljnim klubovima, i mora čekati priliku. Na širem je popisu za ove dvije utakmice. Pozvao sam 23 igrača, plus tri pretpoziva, među njima je Mario – rekao je izbornik za 24 sata.

Izbornik Ante Čačić pozvao je za ovu akciju 23 igrača uključujući Ivana Perišića koji je suspendiran za susret protiv Ukrajine.

– Nema Perišića, ali u tome i jest snaga hrvatske reprezentacije, možemo ga zamijeniti – naglasio je Čačić.

Novi ugovor?

Šuker mi je samo rekao da mu je namjera produljiti mi ugovor, ponosan sam, ali nismo detaljnije o tome razgovarali.

Hrvatski izbornik napravio je nekoliko izmjena u svom rosteru, poziciju trećeg vratara izgubio je Ivan Vargić. Iskusni vratar u Laziju nalazi se na marginama, ove sezone nije upisao ni jedan nastup, već je u svom klubu tek treća vratarska opcija. Ante Čačić tu se odlučio za mlađeg Dominika Livakovića, budućnost hrvatskog nogometa...

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 32

MA
MarioG
13:31 17.03.2017.

Na papiru imamu repku za trofeje :)

DU
Deleted user
13:39 17.03.2017.

Korektno

CE
CenzuraHR
13:35 17.03.2017.

Ajmo pametnjakovici. evo vam izvanredna prilika pametovat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije