Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA SP

Čačić objavio popis: Evo koga je sve pozvao za utakmice s Kosovom i Finskom

Ante Čačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
30.09.2016.
u 09:57

Vatreni će 6. listopada gostovati u Skadru, gdje će odmjeriti snage s Kosovom, dok tri dana kasnije gostuju u Tampereu kod Finske. Finska i Kosovo sastali su se u rujnu te također odigrali 1:1.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za nadolazeće kvalifikacijske utakmice s Kosovom i Finskom.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuju novi dvoboji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a izbornik Ante Čačić nije se odlučio za velike promjene u odnosu na kadar koji se suprotstavio Turcima u prvom kolu na Maksimiru (1:1), pri čemu će Marko Rog i Ante Ćorić nastupiti za mladu reprezentaciju na gostovanju kod Švedske, piše HNS.

Vatreni će 6. listopada gostovati u Skadru, gdje će odmjeriti snage s Kosovom, dok tri dana kasnije gostuju u Tampereu kod Finske. Finska i Kosovo sastali su se u rujnu te također odigrali 1:1.

Okupljanje je zakazano za ponedjeljak u Zagrebu, a ujutro će izbornik Čačić održati konferenciju za medije. Nakon dva odrađena treninga, u srijedu reprezentativci lete za Tiranu, dok susret na stadionu Loro Borici počinje u četvrtak u 20:45. Već u petak slijedi put u Finsku, a nedjeljni okršaj na stadionu Tampere počinje u 18:00 sati po hrvatskom vremenu.

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Lazio)

Braniči: Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Ivan Strinić (Napoli), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter)

Napadači: Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim)

Komentara 24

UH
UHROAP4
10:43 30.09.2016.

pa republika kosovo je mogla igrati kvalifikacijsku utakmice u hrvatskoj.. kad su vec opancari lobirali da se ne igra u drzavi kosovo!

MA
manga48
10:20 30.09.2016.

Logičan izbor. Očekujem dvije pobjede i dobru igru Vatrenih.

UH
UHROAP4
10:47 30.09.2016.

a sta je sa manjinama u hns-u?! jel bude pupcevac dobio koju fotelju i u hravstkom nogometu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije