Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška ozljeda

Čačić poslao poruku Pjaci i otkrio kako su igrači reagirali u svlačionici

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
29.03.2017.
u 16:32

- Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi - tvrdi izbornik.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić komentirao je tešku ozljedu koju je Marko Pjaca zadobio na prijateljskom susretu protiv Estonije (0:3). Poslao je poruku podrške 21-godišnjem reprezentativcu nakon današnjeg MR-a koji je pokazao puknuće prednjeg križnog ligamenta.

- Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenucima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači - kaže Čačić i dodaje:

- Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak - zaključio je izbornik Čačić.

>>Marko Pjaca od Fife će dobiti milijun eura, evo zbog čega!

>>Marko Pjaca mora na operaciju i čeka ga višemjesečni oporavak

Komentara 4

DA
dalosa
20:04 29.03.2017.

Tebi je zao, a Pjaci karijeru sjebali. I nikom nista. Cacicu kad se pogledas u ogledalo pljuni na njega

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:38 29.03.2017.

cacic trener!katastrofa!

LI
limun-
22:21 29.03.2017.

Prodano kladioničarima, neko je zgrnuo milijune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije