Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kockasti na Malti

Čačić: Hrvatska zbog huligana nema gledatelja, kolike su samo kazne platili Hajduk i Dinamo!

Hrvatska reprezentacija
Foto: Goran Jakus/PIXSEL
1/6
12.10.2015.
u 19:03

Modrića mijenja Badelj, a Olić će biti na klupi protiv Malte.

Izbornik Ante Čačić uoči posljednjeg treninga otkrio je da će protiv Malte igrati momčad koja je odigrala drugo poluvrijeme u dvoboju s Bugarskom. Znači, Modrića mijenja Badelj, a Olić će biti na klupi.

– Moramo napraviti posao ovdje, momčad će stremiti tome svih devedeset minuta. Ne smijemo biti nervozni, nećemo riješiti utakmicu u prvih deset minuta. Kvaliteta je na našoj strani, imamo veliki motiv, nadam se direktnom odlasku u Francusku – rekao je Čačić.

Za našeg izbornika kažu da je veliki srećković, da mu rezultati uvijek idu na ruku.

– Nikad nisam čuo da gubitnici imaju sreću, ona ide uz pobjednike. Italija je kvalitetnija od Norveške, igra na domaćem terenu, 37 utakmica nije izgubila kod kuće. Nadam se da im se neće dogoditi zakon velikih brojeva – kaže Čačić.

Nije previše opterećen Maltom. Čačić ne podcjenjuje rivale, ali vjeruje u svoju momčad.

– Maltežani? Tražit će kontru, prekid, ali u toj se utakmici sve pita nas – kazao je izbornik.

Ni na Malti nije mogao pobjeći od priče o "bojkotu Mamićeve reprezentacije". Na sam spomen riječi "bojkot", Čačić se namrštio.

– Kad mi netko spomene bojkot i Hrvatsku, onda to ne ide u istu rečenicu, tada se brecnem. Ali, očito je da postoje pojedinci koje ne zadovoljava stanje i koji to manifestiraju na svoj način. Kad mi se nešto ne sviđa, onda ne idem na te događaje, ne događa se da odem i pravim nerede. Gura ih se u prvi plan, a oni nisu vrijedni toga, njima bi se trebale baviti druge institucije. Upravo zbog njih Hrvatska nema gledatelja. Pa pogledajte kolike su kazne platili Hajduk i Dinamo zbog navijača! Ovi igrači su mnogo puta pokazali koliko im znači dres Hrvatske. Imamo pet igrača koji su osvojili Ligu prvaka, trojicu koji su osvojili Europsku ligu – rekao je Čačić.

Priča o odličnom ozračju u reprezentaciji potvrđena je i dolaskom ozlijeđenog Luke Modrića na Maltu. 

– Luka je kontaktirao sa svojim liječnicima u Realu i rekao da želi biti s reprezentacijom – zaključio je Čačić.

>>Proigrali su! Zato što im je Čačić našao prava mjesta na travnjaku!

Komentara 112

77
777CRO
20:00 12.10.2015.

Vec znamo da ovi SDP Jovanovića huligani ne navijaju za hrvatsku ... Neznan kome to smeta i sto se mi zamaramo sa takvima , oni su napali Hrvatskii i uništavali sve hrvatsko i nakraju opet izgubili ...

LI
livoguza2
19:48 12.10.2015.

Nije riječ o huliganima, Ante brate. Huligani ni s kim ne pregovaraju, a iz Splita je došla organizirana ekipa nagovarati naše igrače da bojkotiraju reprezentaciju. O državnim se neprijateljima radi, čovječe. Unatoč svemu, ne bojte se! Sretno vam na putu u Francusku! Lp.

DU
Deleted user
19:16 12.10.2015.

"Za našeg izbornika kažu da je veliki srečković".....tko to kaže i kad je provedena anketa ? Maršić i kompanija koji su pozivali na bojkot reprezentacije su Antu prozvali srećkovićem jer nedaj bože da mu priznaju da je nešto dobro napravio..jedva bi dočekali posrtaj na Malti da ga udare iz svuh mogućih oružja...sramite se...veliki domoljubi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije