Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava derbija

Burić: Zadovoljan sam kako sada igra hajduk, ali zadovoljstvo vodi u stagnaciju

Damir Burić
Miranda Cikotić/Pixsell
23.04.2016.
u 13:53

"Ne gledamo toliko unatrag, mi gledamo samo sebe. Tražim od igrača da pokažu koncentraciju i motiv, da sprovedemo ono što planiramo"

Teško je prognozirati što sutra čeka gledatelje u jadranskom derbiju Hajduka i Rijeke na Poljudu. Gosti dolaze po pobjedu i ostanak u utrci za naslov prvaka osokoljeni sjajnim nizom pozitivnih rezultata protiv Hajduka koji traje već preko četiri godine, a Hajduk ih pak čeka s nizom od sedam prvenstvenih utakmica bez primljenog gola. Trebao bi to biti pravi derbi, a takvim ga najavljuje i Damir Burić koji opet zrači optimizmom i mirnoćom, piše Goal.com.

"Bio sam ja miran i ranije jer sam znao što moja momčad može, ali sam neke stvari morao odraditi, morao sam stati iza igrača. Kad se boriš za nekoga, izgledaš nervozan, a u stvari štiti svoje. Uvijek sam imao plan, taj se plan sprovodio i sproveo se tako da sada možemo biti zadovoljni. Iako, zadovoljstvo vodi u stagnaciju, a mi ne želimo stagnirati nego biti još i bolji," kaže Damir Burić i dodaje: 

"Zadovoljni su i moji igrači, način na koji je odrađena utakmica protiv Lokomotive daje nam dodatno samopouzdanje, nadam se da ćemo tako nastaviti i protiv Rijeke koja ima kvalitetu i sigurno da nas čeka teška i neizvjesna utakmica."

Neugodna tradicija Burića uopće ne zabrinjava. 

"Ne gledamo toliko unatrag, mi gledamo samo sebe. Tražim od igrača da pokažu koncentraciju i motiv, da sprovedemo ono što planiramo. Ako to napravimo, ako damo sve od sebe, bit će dobro."

Sve izjave Damira Burića pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 6

DU
Deleted user
15:03 23.04.2016.

Lijepa priča. Nemaju imperativ .Dopadljivo odigraju jednu od deset utakmica. Za to se živi. Ae. I 2500ljudi na tribinama ludilo brale.

SO
sonce
14:30 23.04.2016.

O Buriću crni Buriću visoko letiš a nisko padaš. Daska se polako sapuna pazi, da se ne oklizneš. Polako si posta brbljav ko i Brbić.

DU
Deleted user
21:38 23.04.2016.

Prodaja Balića i Caktaša je ogroman promašaj. Buricu radis odlican posao ali treba igraca vece kvalitete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije