Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seli iz barce?

Bundesligaš želi dovesti Halilovića! Dinamo bi mogao ostati bez 1,8 mil. eura

alen halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
23.05.2015.
u 10:19

Prema pisanju španjolskog portala Fichajes skauti Werdera nekoliko puta su pratili hrvatskog reprezentativca.

Nakon što je sezonu proveo u drugoj španjolskoj ligi igrajući za Barceloninu B momčad, Alen Halilović, mogao bi od iduće igrati u Bundesligi, točnije Werderu iz Bremena.

Prema pisanju španjolskog portala Fichajes skauti Werdera nekoliko puta su pratili hrvatskog reprezentativca, a čelnici njemačkog kluba čekaju završetak sezone kako bi poslali ponudu katalonskom klubu o jednogodišnjoj posudbi.

Barca B ne stoji dobro u prvenstvu te će po svemu sudeći ispasti iz Segunde dok je Werder na sredini ljestvice Bundeslige.

Zeleno-bijeli bi za Halilovića možda bili najbolja opcija. Jer, iako se Xavijevim odlaskom umanjila konkurencija u prvoj Barcinoj momčadi ona je i dalje snažna i teško da bi hrvatski veznjak mogao imati kontinuitet igara koji mu je neophodan za napredak. Prije bi mogao izboriti mjesto u Werderovu veznom redu dok bi igranje u trećoj španjolskoj ligi bio korak unatrag.

No, odlazak Halilovića iz Barce ne bi bio dobra vijest za Dinamo. Naime, dok je napuštao Maksimir u ugovor je umetnuta i klauzula prema kojoj bi hrvatski prvak do kraja ove godine trebao dobiti 1,8 milijuna eura ako veznjak samo jedanput do kraja 2015. zaigra za prvu momčad Barcelone.

>>Alen Halilović je još nedovršeni projekt

>>Pogledajte kako je Halilović zabio za pobjedu Barcelone

Komentara 10

CA
carpediem
12:27 23.05.2015.

Ma on od ljeta igra pored Rakitica u cetrnu prvo kao zamjena a onda ce biti standardni i zato ide ovamo ide onamo je samo napucavanje medija...

A4
alfa 4c
12:39 23.05.2015.

Kao profesionalni nogometaš,sportaš uopće,prvo se trebaš znati profesionalno ponašati...A mi svi jako dobro znamo kakav je dečec u glavi...

AY
ayala
13:42 23.05.2015.

nikad od njega nogometasa.karakter 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije