Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Olić i Iličević izgubili, domaćini imali više nego odličan dan

Borussia Moenchengladbach
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
03.10.2015.
u 17:25

Hertha je slomila HSV 3:0, a Wolfsburg je u ozbiljnoj krizi

Bundesliga je stigla do osmog kola i domaćini su bili poprilično razigrani, ali i uspješni. Kroz cijeli subotnji dan niti jedan od njih nije izgubio tako da rezultat od petka (2. listopada) "narušava" ovu sliku zbog pobjede Mainza kod Darmstadta (3:2). Kao i remi Hoffenheim i Stuttgarta u današnjem danu (2:2).

Također, sad se već može pričati i o krizi Wolfsburga, koji je katastrofalno ušao u prvenstvo. Imaju 12 bodova u osam kola, što znači da su čak polovicu već ispustili! Istovremeno, Borussia M. se vraća u formu i nakon što su u prvih pet kola bila bez ijednog boda, nanizali su tri pobjede i eto ih do devet, ali i 13. pozicije.

Takvu formu ni izbliza, nažalost, nema HSV. Iako su imali period dobrih rezultata, u Berlinu su kod Herthe teško poraženi, a obojica naših nogometaša sjedili su na klupi. Ivo Iličević ušao je u 63., a Ivica Olić u 74. minuti susreta. Nisu uspjeli donijeti bod svom klubu, nakon ulaska im je u 77. i 79. zabio Vedad Ibišević dva pogotka te postavio konačnih 3:0.

Ipak, ono što se čeka jest sutrašnji derbi između Bayerna i Borussije u Münchenu, ipak se radi o dvije neporažene momčadi u prvenstvu.

REZULTATI:

Darmstadt - Mainz 2:3
Borussia M. - Wolfsburg 2:0
Hannover - Werder 1:0
Hertha - HSV 3:0
Hoffenheim - Stuttgart 2:2
Ingolstadt - Eintracht 2:0

>> Guardiola: Uoči utakmice protiv Dinama teže sam spavao nego sad!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije