Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči ždrijeba za SP

Budemo li u istoj skupini, otkazat će se ogledi sa Španjolskom i Japanom

hrvatska nogometna reprezentacija
Sanjin Strukić/PIXSELL
21.11.2013.
u 22:36

– Budemo li ždrijebom 6. prosinca svrstani u istu skupinu sa tim reprezentacijama, prijateljski će ogledi biti otkazani – kaže Vrbanović.

Prije mjesec dana u Glasgowu, predsjednik HNS-a Davor Šuker dogovorio je dvije prijateljske utakmice za 2014. godinu: Hrvatska bi trebala igrati sa Španjolskom i Japanom.

Budući da su sve tri momčadi izborile nastup na SP-u, je li se što promijenilo? Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović kaže:

– Budemo li ždrijebom 6. prosinca svrstani u istu skupinu sa tim reprezentacijama, prijateljski će ogledi biti otkazani. Inače, ne postoji Fifino pravilo o zabrani igranja međusobnih prijateljskih utakmica sudionika SP-a, niti se spominju neki termini do kojih bi se te prijateljske utakmice trebale odigrati – kaže Vrbanović.

>> Prosinečki: Kovačić može biti istinska svjetska klasa!

Komentara 3

Avatar maminjo
maminjo
22:43 21.11.2013.

Dobri protivinci igraju brz i moderan nogomet .

Avatar TinaMazze
TinaMazze
10:48 22.11.2013.

Japan će ući među 8 zadnjih ekipa u Brazilu!Ponizili i pregazili su ,,veliku,, Belgiju i pokazali im da su napuhani nogometni patuljci!Već na ovogodišnjem ..Copa Libertadores,, u Brazilu ,Japanci su pokazali nevjoravatan nogomet ...brz, pun kombinatorike!Po meni će oni biti iznenađenje!

PO
portorico
08:10 22.11.2013.

I neka svaki igrač ponese svoj mikrofon, da animira publiku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije