Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter

Brozović zbog fotografije s plavušom ponovno kažnjen!

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.10.2016.
u 22:00

Nizozemac hrvatskog veznjaka nije uvrstio među igrače na koje računa u derbiju kola s Romom, a iako nije jasno rekao novi razlog, potpuno je jasno da mu nisu najbolje sjele Marcelove fotografije s atraktivnom plavušom objavljene baš nakon Interovog poraza od Sparte

Iako se ispričao treneru De Boeru i suigračima u Interu, Marcelo Brozović je još jednom ostao izvan momčadi. Nizozemac hrvatskog veznjaka nije uvrstio među igrače na koje računa u derbiju kola s Romom, a iako nije jasno rekao novi razlog, potpuno je jasno da mu nisu najbolje sjele Marcelove fotografije s atraktivnom plavušom objavljene baš nakon Interovog poraza od Sparte.

Brozović je objavom fotografije u potpuno pogrešnom tajmingu naljutio navijače Intera koji su ga do tada podržavali u njegovom sukobu s trenerom, a na konferenciji za medije uoči nedjeljne utakmice, De Boer je  objasnio: 

- Ne radi se samo o Brozoviću, svi igrači moraju shvatiti da su društvene mreže jako važne, ali isto tako mogu biti i jako opasne. Trebaju razumjeti kada mogu koristiti Instagram ili Facebook. Po mom mišljenju, u ovom ih trenutku ne treba koristiti. Na primjer, vratar Ajaxa je na poluvremenu objavio fotografiju i to uopće nije bilo ispravno jer on u to vrijeme treba biti skoncentriran, bez obzira na to tko je protivnik - rekao je De Boer, piše Goal.

De Boer je za utakmicu s Romom pozvao sljedeće igrače: Handanovič, Carrizo, Berni; Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D'Ambrosio, Nagatomo, Miangue; Melo, Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri; Palacio, Icardi, Jovetić, Eder, Perišić, Candreva, Barbosa.

 

💑

A photo posted by Broz (@marcelo_brozovic) on

Komentara 7

BE
bego1
22:43 01.10.2016.

Ahaa, nakon poraza bi trebao plakati i cviliti? Prestati živjeti? Trener ne zna postaviti momčad kako treba pa je svatko kriv

NJ
njetrkonza
08:27 02.10.2016.

Ma mislim idijotarije, i od trenera koji je iskompleksirani Nizozemac pun GMO piletine i mozak mu pojela, jad od trenera..pa nije objavio slike u dresu Milana da ga kažnjava, a možda mu nije dao da mu trener hebe curu pa ovaj popizdio..na seli ti u neki normalni klub

MA
mause
07:50 02.10.2016.

trener skrece paznju sa sebe jer vise se pise o brozovicu nego o igrama intera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije