Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trojica Hrvata

Brozović zabio odličan gol u porazu Intera u Firenzi

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
14.02.2016.
u 22:56

Kalinić i Brozović su krenuli od prve minute, dok je Perišić ušao u 72. minuti. Badelj nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede.

Fiorentina je preokretom u nastavku pobijedila Inter 2:1 i tako se vratila na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

Prvu pravu priliku vidjeli smo u petoj minuti kada je Bernardeschi napravio sjajan solo prodor i onda pucao s 10, 11 metara, ali obranio mu je to Handanović. U 14. minuti nova velika prilika za Fiorentinu, Iličić je pucao, ali u posljednji trenutak na crti to blokira Telles.

Inter je zabio iz prve prilike. Igrala se 26. minuta, Kondogbia je podvalio loptu za Palacija na desnu stranu šesnaesterca, a ovaj je vratio u sredinu gdje je nečuvan ostao Brozović , koji je loptu zakucao u mrežu za 1:0. Gol je presjekao Fiorentinu koja je tek pred kraj prvog dijela preko Vecina zaprijetila Handanoviću, ali je vratar Intera to obranio.

Viole su do izjednačenja stigle u 60. minuti kada je s desne strane nabacio Iličić, Zarate je prebacio glavom, a loptu je u mrežu pospremio Borja Valero.

U 68. Brozović je srušio Kalinića na 25 metara i požutio te dao lijepu priliku Fiorentini, ali je Iličić iz slobodnog udarca pucao preko gola.

Inter je u 83. minuti ostao s deset igrača nakon što je Telles dobio drugi žuti karton, a igrača više Fiorentina je iskoristila u prvoj minuti sudačke nadoknade Babacar jedan odbijanac iz blizine pospremio u mrežu za 2:1.

U sudačkoj nadoknadi isključenje je dobio i Zarate jer je Murilla primio za vrat.

Kalinić i Brozović su krenuli od prve minute, dok je Perišić ušao u 72. minuti. Badelj nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede.

Komentara 1

SC
schwertransport
07:58 15.02.2016.

Autogol zabio ili protivniku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije