Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaja ili ostanak

Marcelo Brozović samo čeka mig da odleti u London

Football Soccer - Inter  Milan v Napoli  - San Siro  stadium, Milan, Italy- 16/04/16  -  Inter Milan's Marcelo Brozovic celebrates after scoring. REUTERS/Alessandro Garofalo  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.08.2016.
u 19:27

Iako Inter daje Marcelu kraljevske uvjete i status, još uvijek istodobno s Chelseajem pregovara o njegovoj prodaji

Marcelo Brozović (23) priključio se pripremama hrvatske reprezentacije u Zagrebu, ali s otvorenom opcijom kraćega izleta u London, na potpisivanje ugovora s Chelseajem! To bi trebalo biti završeno do srijede u ponoć kada u Engleskoj završava prijelazni rok. Kako sada stoje stvari s Brozovićem?

Tako da je dogovorio uvjete novoga ugovora s Interom, pod poboljšanim uvjetima, navodno 2,5 milijuna eura godišnje.

Čak mu je i trener Frank de Boer rekao kako želi da ostane pod svaku cijenu, kao dio novog, moćnog Interova veznog reda, uz Portugalca Joaa Marija i Argentinca Evera Banegu.

Međutim, iako Inter daje Marcelu kraljevske uvjete i status, još uvijek istodobno s Chelseajem pregovara o njegovoj prodaji. Prije koji tjedan taj je klub Interu za Marcela nudio novac i Nigerijca Obi Mikela, što je glatko odbijeno.

Sada je aktualna opcija novac plus Cesc Fabregas, o čemu se Inter tek treba izjasniti. Naravno da bi Talijani, odnosno kineski vlasnici Intera, najradije inkasirali trideset milijuna eura i tako po kratkom postupku riješili tu pat-poziciju. Također, krene li Chelsea po Marcela, onda ni onih 2,5 milijuna eura godišnje za igrača više ne bi bilo aktualno. Nego barem milijun više... 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije