Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva ponuda

Brozović odlazi iz Dinama? Klub iz Engleske nudi 7,5 milijuna eura

Marcelo Brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.12.2014.
u 18:20

U svakom slučaju, ponude će stizati u Maksimir, samo je pitanje može li jedna od njih Zdravka Mamića 'izuti iz cipela'

Marcelo Brozović možda je odigrao posljednju utakmicu za Dinamo. Pred nama je zimska stanka, a isto tako i zimski prelazni rok, pa bi veznjak "modrih" mogao promijeniti sredinu.

Interes za hrvatskog reprezentativca sve je veći, a engleski mediji danas pišu kako je Everton ozbiljan u namjeri da ga dovede. Mirror navodi kako je bivši klub Nikice Jelavića spreman ponuditi oko 7,5 milijuna eura za njega, ali i to da Brozovića prati Arsenal koji bi se sada mogao ozbiljnije uključiti u utrku.

Evertonu nedostaje igrača u veznom redu koju mogu igrati i ofenzivnog i zadnjeg veznog igrača, a Roberto Martinez silno želi igrača Dinama.

U svakom slučaju, ponude će stizati u Maksimir, samo je pitanje može li jedna od njih Zdravka Mamića "izuti iz cipela".

>>Dinamovci: Zaslužili smo prolaz, sljedeće godine bit ćemo bolji!

Komentara 13

CA
carpediem
20:36 15.12.2014.

Bas da vidimo koliko ovdje ima istine mada takve mlade igrace treba jos koju sezonu ostaviti u Hrvatskoj jer ovako moze da utoni u velikom gradu i jakoj ligi mada mi taj Brozovic nije nesto posebni se pokazao u Europskoj Ligi .

OR
Origigi_
18:36 15.12.2014.

Marcelo Brozovic zvani Balvan

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:11 15.12.2014.

Ove godine nema izuvanja iz cipela... cipele su još na prozoru ne bi li djed Božičnjak šta ubacio za lošeg đaka koji po stoti put čeka proljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije