Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport i politika

Brleković: Mamić i ekipa čekaju da HDZ dođe na vlast da opet mogu po svom

Ivan Brleković
Robert Anić/PIXSELL
26.11.2014.
u 08:31

- Pozvat ćemo i predstavnike HNS-a i tražiti odgovore. Nogomet je u prevelikoj krizi, a prazni stadioni su dokaz tome

Zastupnik SDP-a Saša Đujić gostovao je jučer u emisiji Veto na Jabuka TV-u i pričao o problemima u nogometu te je najavio da će inicirati raspravu o tome na tematskoj sjednici Odbora za mlade i sport u Saboru.

- Pozvat ćemo i predstavnike HNS-a i tražiti odgovore. Nogomet je u prevelikoj krizi, a prazni stadioni su dokaz tome, rekao je Đujić te naglasio da jedna stranka ima 11 od 17 članova u IO-u.

- Kada taknete neke nepravilnosti, često se zadire u to da ste takli temu sporta koji mora biti neovisan od politike. Jedna stranka (radi se o HDZ-u, op. a.) ionako ima 11 članova od njih 17 u izvršnom odboru saveza, što znači da ta stranka i politika ima prste u upravljanju HNS-om.

Složio se i bivši dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković.

- Vrbanović i Mamić će se sada malo posuti pepelom, razgovarati i kupovati vrijeme, slati Šukera na putovanja da nešto krivo ne kaže i čekati promjenu vlasti. Oni očekuju da HDZ dođe na vlast i da onda mogu dalje po svome, rekao je Brleković.

>>Brleković: HNS je nastao na lopovluku, a pozivam institucije da istraže tok novca!

Komentara 30

ST
stefj
08:59 26.11.2014.

He, he, Brleković ko uvrijeđena frajla, od kada su ga istjerali, na sve načine pokušava vratiti poziciju, makar to značilo i krah HNS-a, dok jaka podrška SDP-a zapravo pokazuje tko stoji iza svega. SDP ovim potezima pokušava dvije stvari - pokupiti nešto glasova za izbore i domoći se novca iz HNS-ove blagajne.

SO
sonce
08:42 26.11.2014.

Brlekoviću, nemoj ljudima prodavati maglu. Povuči ćeš ljude za jezik pa če se pojaviti i tvoji grijesi i tvoji neuspešni potezi.

IN
Inkvi
09:31 26.11.2014.

A za čijeg mandata ovi sad drmaju. To domobranček Brleković ni napisal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije