Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poljudsko novo ruho

Brbić: Travnjak je dovezen i teren više neće biti potopljen

Poljud
Ivo Cagalj/PIXSELL
23.10.2014.
u 11:30

- Prezadovoljni smo odrađenim radovima. Nije tu stvar samo u novoj travi, koja je odlična - rekao je Brbić.

Hajduk je završio radove koji su potrajali mjesec i pol dana, Poljud sada jednostavno blista.

Postavljen je novi travnjak, koji je u više od dvadeset tegljača dovezen iz Austrije. Vrijednost svih radova je tri milijuna i 208 tisuća kuna, a novi travnjak svoju premijeru imat će na utakmici između Hajduka i Lokomotive, 25. listopada.

Još uvijek se ne zna hoće li biti publike, Hajduk je pod zabranom od dvije utakmice bez gledatelja zbog nereda u dvoboju protiv Rijeke, ali tko zna kako će to završiti. Ono što je sigurno, "bijeli" će se u zadnjim minutama roka žaliti na tu kaznu, a kako žalba odgađa izvršenje, možda u utrci s vremenom, zahvaljujući pravnim cakama, Hajduk uspije dvoboj s Lokomotivom odigrati pred gledateljima.

Predsjedniku bijelih Marinu Brbiću priča o novom travnjaku draga je tema.

– Prezadovoljni smo odrađenim radovima. Nije tu stvar samo u novoj travi, koja je odlična. Naravno, više o tome govorit će igrači nakon što odigraju utakmice na njoj. Ali, mi smo napravili kompletan novi sustav navodnjavanja i sve ostale preduvjete da teren bude odličan, na nivou najboljih svjetskih terena. A sama trava može se sada mijenjati svakih nekoliko godina, taj zahvat stoji negdje oko milijun kuna. Ono što je najvažnije, uvjeravaju me stručnjaci, više nikada nećemo imati problema s potopljenim terenom, a znate da smo u nekoliko navrata, za velikih kiša, morali odgađati utakmice – kazao je Brbić.

Ono što je sigurno, s novim travnjakom, a i željama koje su izrekli igrači, u prvom redu Ivan Perišić, Split i Hajduk će se kandidirati za domaćinstvo utakmica reprezentacije. Već nakon ždrijeba predsjednik HNS-a Davor Šuker Splitu je, neslužbeno, obećao organizaciju utakmice s Italijom, koja se igra 12. lipnja sljedeće godine. I Brbić bi rado vidio Talijane na Poljudu.

– Split je uvijek bio kandidat za velike predstave, Hrvatsku bismo rado ugostili. Da, želimo biti domaćini utakmice s Italijom, kandidirat ćemo se za nju. Sada nam nitko ne može spočitati da nismo ostvarili sve potrebne uvjete. Ugradili smo brojače, videonadzor, a sada smo i sredili travnjak koji je briljantan – zaključio je Marin Brbić.

>> Radovi na Poljudu napokon gotovi, premijera travnjaka protiv Lokomotive

Komentara 4

Avatar nula
nula
12:09 23.10.2014.

A bura ?

Avatar usainbolt
usainbolt
11:36 23.10.2014.

A šta će biti sa Ultrom? Opet će oni sje*at teren.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
12:01 23.10.2014.

Brbiću, kandidirajte se i za Norvešku i Bugarsku, ne samo za Italiju. Tako ćete valjda nešto dobiti. Znaš s kim imaš posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije