Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO SCOLARIJA

Brazilci odlučili: Dunga se vraća na izborničku klupu

dunga
DPA/PIXSELL
22.07.2014.
u 17:30

Dunga je izbornik Brazila bio od 2006. do 2010. i za to vrijeme osvojio Copa Americu, broncu na Olimpijskim igrama te Kup konfederacija.

Carlos Caetano Bledorn Verri (50) poznatiji kao Dunga novi je izbornik brazilske nogometne reprezentacije. Brazilci su se nakon debakla u završnici Svjetskog prvenstva rastali s Luizom Felipeom Scolarijem i na klupu doveli bivšeg rerpezentativca.

Dunga je izbornik Brazila bio od 2006. do 2010. i za to vrijeme osvojio Copa Americu, broncu na Olimpijskim igrama te Kup konfederacija. Kao kapetan je s Brazilom otišao do kraja na Svjetskom prvenstvu 1994. u SAD-u.

Dunga je tijekom igračke karijere igrao za Internacional, Corinthians, Santos, Vasco da Gamu, Pisu, Fiorentinu, Pescaru, Stuttgart i Jubilu Iwatu.

>> Oživite uspomene na jedno od najboljih svjetskih prvenstava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije