Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT MANEKENA

Neymar samo na frizuru potroši tri prosječne hrvatske plaće!

Neymar i Scolari
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
06.05.2015.
u 17:45

'Na prvom tretmanu sam mu ošišao gotovo svu kosu i počeo je obrađivati, danas je njegova kosa kao svila.'

Barcelonina zvijezda Neymar mjesečno troši više od dvije tisuće eura za frizuru! Kao i svi moderni nogometaši, Brazilac svoju frizuru doživljava vrlo ozbiljno i mijenja je iz tjedna u tjedan, a za to se ne libi potrošiti poveće svote novca.

Po dolasku u Barcelonu odabrao je istog frizera kao momčadski kolega Rafinha, stilista gotovo svih Barceloninih slavnih ličnosti Wagnera Tenorija, koji je medijima otkrio kakav je Neymar kad je u stolici.

– Po dolasku u Barcelonu kosa mu je bila u očajnom stanju jer je često mijenjao frizure i boju kose. Kosa je zbog toga ispaštala – kazao je Tenorio te nastavio:

– Na prvom tretmanu ošišao sam mu gotovo svu kosu i počeo je obrađivati, danas je njegova kosa kao svila.

Nije želio konkretno otkriti cijene o kojima se radi, ali naglasio je da mjesečno sve skupa stoji više od dvije tisuće eura.

– Nemam mnogo vremena, ali uvijek sam mu na raspolaganju. Pošalje vozača koji me pokupi i odvede u njegovu vilu. Teško je reći koliko doista stoji njegova frizura jer usluge koje pružam Neymaru nisu dostupne baš svima. No plaća mi više od dvije tisuće eura na mjesec.

>> Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

Komentara 4

DI
Diners
18:32 06.05.2015.

Pitamo se: Dali je frizura preskupa ili su nam plaće male?

Avatar narozi
narozi
18:04 06.05.2015.

ima ludi ljudi

FR
franjo
20:10 06.05.2015.

On izgleda kao majmun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije