Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PARIZU

Brazil u 'reprizi finala SP-a' zabio tri gola Francuskoj

Francuska - Brazil
Foto: Reuters
1/8
26.03.2015.
u 22:56

Francuski izbornik Didier Deschamps i brazilski strateg Dunga na teren su izveli svoje najbolje postave, a bila je to i "repriza" finala Svjetskog prvenstva 1998. godine kada su njih dvojica bili kapetani reprezentacija.

Brazil je u najzanimljivijoj prijateljskoj utakmici večeras na Stade de Franceu svladao Francusku s 3:1. Francuski izbornik Didier Deschamps i brazilski strateg Dunga na teren su izveli svoje najbolje postave, a bila je to i "repriza" finala Svjetskog prvenstva 1998. godine kada su njih dvojica bili kapetani reprezentacija.

Domaća je momčad povela preko Varanea u 21. minuti. Branič Real Madrida pogodio je glavom nakon kornera s lijeve strane. Brazil je do kraja poluvremena uspio je izjednačiti. Zabio je Oscar nakon što ga je proigrao Firmino.

Neymar je u 57. minuti snažnim udarcem s lijeve strane povisio na 2:1, da bi konačni rezultat postavio Luiz Gustavo glavom u 69. minuti.

Kolumbija je u prijateljskoj utakmici slavila u Bahreinu sa 6:0, a jedan od najzaslužnijih za pobjedu bio je napdač Manchester United Radamel Falcao koji je upisao dva gola. Preostale pogotke zabili su Bacca, Ramos, Mojica i Renteria.

Iran je u Austriji iznenadio Čile i slavio s 2:0. Čileanci su bili bolji, no Iranci su slavili golovima Nekounama u 21. i Amirija u 50. minuti.

>> Bešiktaš zbog povrede pravila traži ponavljanje utakmice protiv Fenera!

Komentara 1

DU
Deleted user
00:01 27.03.2015.

glumci..do i jedan..na celu sa platinijem..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije