Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKA RAMLJAK:

Drago nam je da imamo Hrvata na funkciji u Uefi, ali Šukeru nismo čestitali

22.07.2014., Split - Konferencija za medije celnih ljudi HNK Hajduk na kojemu su dali priopcenje o sudjenju na utakmici protiv Istre. Marin Brbic, Branka Ramljak. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
27.03.2015.
u 20:26

''Mi želimo sastanak, ali ako će do sastanka doći, mi želimo da na njemu bude i osoba koja vodi klub, a to je predsjednik Brbić.''

Nadzorni odbor Hajduka sastao se na redovnoj sjednici, a teme su bile aktualne, uglavnom vezane uz financijsko poslovanje. Nakon održane sjednice novinarima se obratila predsjednica Nadzornog odbora Branka Ramljak.

– Raspravljali smo, prva dva mjeseca su vrlo dobra, neka se tako i nastavi. Naravno da bismo željeli da je rezultat bolji, ali znamo u kakvoj smo situaciji. Cilj je Europa i plasman u finale Kupa.Trener? Mi ga imamo, nije korektno sada pričati o tome. Špaco ima naše povjerenje, vodit će momčad do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti – rekla je Ramljak za Goal.com i potom se dotakla odnosa sa HNS-om:

– Mi želimo sastanak, ali ako će do sastanka doći mi želimo da na njemu bude i osoba koja vodi klub, a to je predsjednik Brbić. Šuker? Drago nam je da je Hrvat na takvoj funkciji u Uefi, no čestitku poslali nismo, a sada da je šaljemo bilo bi deplasirano. Prošlo je vremena – zaključila je Ramljak.

>> Šuker upravlja Uefom, dijeli novac, odlučuje o domaćinima natjecanja...

Komentara 18

Avatar Titanov sin
Titanov sin
20:43 27.03.2015.

Nije ni Milanović novoj predsjednici čestito , komunistima je kultura nešto nepoznato !!!

SO
sonce
20:34 27.03.2015.

Vidi se kultura, moral Brbića i Brankice. Zar je takvima mijesto u sportu. Rijeć sramite se je premala za vas. Možda vam smeta što je hrvat izabran.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:16 27.03.2015.

'Drago nam je da imamo Hrvata na funkciji u Uefi, ali Šukeru nismo čestitali''..... Nije ni bundesligaš Zoky čestitao Kolindi.... Ipak, činjenica je kako on uskoro odlazi, Ona ostaje....i to zadugo..... Pa povucite paralelu sa sobom, sitnozubi. Sapienti sat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije