Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viole vole Hrvate

Bradarić potpisuje za Fiorentinu, ali do ljeta ostaje na Rujevici

Filip Bradarić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
17.01.2017.
u 09:17

Prema talijanskoj Ateni, kako se tepa Firenci, sprema se Rijekin defenzivni veznjak Filip Bradarić, koji živi dane iz snova. Postao je reprezentativac Hrvatske, a sada ide prema jednoj od Liga petice. Transfer bi bio vrijedan pet milijuna eura

Priča o hrvatskim igračima u Fiorentini ovih bi dana trebala dobiti svoj nastavak. Dok u Firenci slave Nikolu Kalinića i Milana Badelja, koji su za rušenje Juventusa u Serie A (2:1) dobili tretman kraljeva, u pripremi je još jedan HR transfer.

Prema talijanskoj Ateni, kako se tepa Firenci, sprema se Rijekin defenzivni veznjak Filip Bradarić, koji živi dane iz snova. Postao je reprezentativac Hrvatske, a sada ide prema jednoj od Liga petice. Transfer bi bio vrijedan pet milijuna eura, a Fiorentina je ispoštovala osnovni zahtjev Rijeke, a to je da Bradarić do kraja ove sezone ostane pod palicom Matjaža Keka.

Badeljev nasljednik

Ugovor Bradarića i Fiorentine bio bi potpisan u zimskom prijelaznom roku, no Splićanin bi Fiorentinin dres odjenuo na ljeto. Tako bi Rijeka obavila dobar posao, a Keku bi na raspolaganju ostao važan igrač u utrci s Dinamom za titulu prvaka. Već su Riječani radili takve poslove, prošle zime za Lazio je potpisao vratar Ivan Vargić, a prema Rimu se otisnuo na ljeto...

No, Bradarićev vrlo izgledni odlazak u Fiorentinu ne znači da će se na ljeto okupiti hrvatska kolonija u Firenci (uz Kalinića i Badelja u Firenci je i Hrvoje Milić). Rijetko kada su naša četiri igrača bila na okupu u tako renomiranom klubu, davno je Tottenham dobio nadimak Crottenham, tada su zajedno u Londonu bili Modrić, Ćorluka, Kranjčar i Pletikosa.

Čelnici Fiorentine vide Bradarića kao nasljednika Milana Badelja, kojemu ugovor ističe u ljeto 2018. godine i gotovo je sigurno da će ga pokušati prodati već za šest mjeseci. A pitanje je što će biti s Nikolom Kalinićem, jer Kinezi i dalje jure za njim.

Nude milijune i milijune

Kod Kalinića, koji zabija kad god se sjeti, nema nervoze, za sada Kinezi nude nešto manje od 40 milijuna eura odštete, a njegova plaća iznosila bi 12 milijuna eura po sezoni. Kada se iznosi popnu na 50+15 onda se možda i dogodi posao. Iako, Kalinić je rekao da jako uživa u Fiorentini, pa ga možda kineski novac ipak neće uspjeti slomiti.

Komentara 3

JU
Jure7
09:47 17.01.2017.

Svaka čast Bradariću! Da je Hajduk imao dobru upravu, prodali bi ga za par mijununa, a ne poklonili Rijeci za 400.000.... Onda mu jos Vučević govori da se igra iz ljubavi, a ne radi novaca... Ekstra igrac!!!

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
12:14 17.01.2017.

Dobro da Bradarić ostaje ali ovom europskom trenerskom geniju ionako treba samo petnajst manje talentiranih balkanskih igrača i on če uz red i rad od njih napraviti ekipu i istinsku škvadru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije