Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutinska vrela

Boysi opet napravili spektakl, Futsal Dinamo uvjerljivo slavio

Futsal Dinamo
Foto: Facebook
1/2
25.10.2014.
u 08:30

Futsal Dinamo imao je četiri dvostruka strijelca, zabijali su: Marko Pavlović, Antonio Franja, Nikola Grgić i Domagoj Purgar

U utakmici 3. kola 2. HML sjever igrači Futsal Dinama bez velikih problema došli su do još jedne pobjede. U dvorani Sutinska vrela bili su bolji od Petrinjčice sa 8:3. Bila je to jedna kvalitetna utakmica i lijepa za gledatelje koji su mogli vidjeti puno atraktivnih poteza te uživati u golovima.

Futsal Dinamo imao je četiri dvostruka strijelca, zabijali su: Marko Pavlović, Antonio Franja, Nikola Grgić i  Domagoj Purgar, dok su za goste iz Petrinje precizni bili Alen Lovreković, Kosta Đukić i David Marjanović.

- Jedna bitna pobjeda za nas i za mirniji nastavak prvenstva. Čestitke mojim suigračima, odigrali smo jednu zaista kvalitetnu utakmicu, iako ima još puno mjesta za napredak koji će, nadam se, doći s vremenom i još boljom uigranošću, rekao je nakon utakmice Antonio Franja.

Naravno, ne treba ni spominjati da su 'boysi' još jednom ispunili navijačku tribinu i bodrili klub od prve do zadnje minute, a pjesma se nastavila i nakon utakmice. Incidenata ni ovog puta nije bilo, bez obzira na to što je osiguranje bilo minimalno.

Prvenstvo se nastavlja za dva tjedna, a Futsal Dinamo 8. studenog igra protiv MNK Zagreb 92.

Komentara 1

NP
naprijed.plavi
12:58 25.10.2014.

svaka čast , kada bi reazni manageri toliko ljubavi ulagali u svoje firme i djelatnike kao boysi u Dinamo Hrvatska bi bila raj za zaposlene ovako smo pakao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije