Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra pred Ministarstvom

Boysi grad oblijepili pozivom na prosvjed: "Stop okupaciji Dinama"

BBB
Foto: Facebook
1/5
26.11.2015.
u 15:16

Da bi se okupili u što većem broju, počela je 'mobilizacija' pripadnika skupina pa se po cijelom gradu dijele letci i stavljaju transparenti na kojima se poziva na prosvjed.

Potaknuti uhićenjem čelnika Dinama Zdravka Mamića, Bad Blue boysi krenuli su, kako sami kažu, u najveću ofenzivu. Odlučili su organizirati veliki prosvjed pred Ministarstvom znanosti obrazovanja i sporta u petak u 18 sati!

Boysi najavljuju dolazak u velikom broju, a okupit će se u parku Ružmarinka u blizini stadiona u 17.30, a onda zajedno kreću pred Ministarstvo.

"S obzirom na to da se protiv čelnika Dinama vodi više istraga za najveću pljačku u povijesti hrvatskog sporta, za svaki idući dan koji oni provedu na svojim funkcijama u Dinamu smatramo odgovornim trenutačnu vlast (a i svaku buduću) i nadležno ministarstvo čija je sportska inspekcija imala i još uvijek ima zakonske ovlasti odstraniti taj karcinom iz našeg kluba. Krajnje je vrijeme da ova vlast (kao i svaka buduća) zajedno s uhljebima iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta prestane ovaj narod praviti budalama i dopuštati iživljavanje na Dinamu zbog svojih politikantskih igara u kojima im odgovara da se u beskonačnost piše i govori o kriminalu i pljački čovjeka kojeg nabijaju na nos svom najvećem političkom oponentu. Iz tog razloga će svaka naša iduća akcija, a bit će ih dok god se ne raspuste sva tijela NK Dinamo od uprave, Izvršnog i Nadzornog odbora, biti usmjerena na sve one koji su sve ove godine sudjelovali i prešutno odobravali sustavnu pljačku i degradaciju naše Svetinje. Svi su za to jednako krivi, oni koji su pljačkali i oni koji su im to iz bilo kojeg razloga dopuštali!", priopćili su Boysi prije nekoliko dana.

A da bi se okupili u što većem broju, počela je ''mobilizacija'' pripadnika skupina pa se po cijelom gradu dijele letci i stavljaju transparenti na kojima se poziva na prosvjed. No, podrška im stiže i iz drugih hrvatskih gradova...

"Stop okupaciji Dinama", moto je njihova prosvjeda, a u akciju se uključio i Futsal Dinamo koji je na svojoj stranici objavio fotografiju igrača koji drže transparent na kojem piše:

"Stop okupaciji Dinama! Petak – 17:30 – Ružma."

>>'Ovo je bunt protiv institucija'

 

 

SVAKI KVART SVAKI GRAD MORA IMAT SVOJU PORUKU !! STOP OKUPACIJI DINAMA !!

Posted by BAD BLUE BOYS ❶❾❽❻ on 25. studeni 2015

 

Igrači Futsal Dinama sa porukomSAD ILI NIKAD ILI JESI ILI NISI RUZMA - 17:30

Posted by BAD BLUE BOYS ❶❾❽❻ on 25. studeni 2015

 

 

Slavonski Brod

Posted by BAD BLUE BOYS ❶❾❽❻ on 26. studeni 2015

Komentara 52

BO
bojuki1
16:18 26.11.2015.

Zamisli kako se oni tobože brinu za Dinamo. "Dinamo oštećen i pokraden", a u istom razdoblju klub uz pomoć tih istih ljudi uprihodio preko milijardu kuna, redovito podmiruje sve svoje obaveze prema državi, igračima, zaposlenicima, redovito dobiva nagrade uefe za uredno financijsko poslovanje, a Partija tvrdi da je Dinamo oštećen? Da nam je bar tako država "pokradena" kao dinamo, bili bi najbogatija država u Europi! SDP i njen udbaški kadar ima sve pod svojom kontrolom dorh, uskok, pravosuđe, gospodarstvo, kulturu i sve medije, samo nema hns i dinamo, a gle čuda, jedino je to uspješno u ovoj državi. Hoće netko prosvjedovati zbog nalaza državne revizije? Revizija je utvrdila masovne nepravilnosti u upravljanju državnom imovinom pod vodstvom SDP-ove perjanice Mladena Pejnovića. Od toga da je 16 milijardi kuna misteriozno nestalo između odluke Vlade do knjigovodstva u DUUDI-ju, preplaćenih intelektualnih usluga, nenaplaćenih najamnina, bespotrebno plaćenih usluga. Uglavnom, mišljenje je potpuno negativno, a objašnjeno je na 48 stranica. Kako to da medije i uskok to ne zanima, zašto zbog krađe 16 milijardi kn nitko ne prosvjeduje, tko je tu lud?

BJ
Bjelovar112
16:11 26.11.2015.

Ajmo ćuti Boj se koga bi oni da vodi Svetinju Dinamo . Možda nekoga od četvorke Biscanove ?

FI
Fisherman
16:20 26.11.2015.

Kladim se da nece biti 200 BBB....sve drugo je mladez SDP-a i Srpska manjina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije