Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Branili' Vukovar

Boysi dinamovcima vratili dresove, a odgovorili su i Delijama na provokacije iz Beograda!

BBB
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
27.02.2017.
u 13:13

BBB-i, koji su u Vinkovce došli u velikom broju, u trenucima nakon spornog jedanaesterca počeli su skandirati protiv HNS-a, a na kraju utakmice vratili su dresove igračima Dinama

Zagrebački Dinamo pobjedom 2:1 prošao je vruće gostovanje u Vinkovcima. Pobjedom protiv Cibalije nastavio je lov za Rijekom koja mu i dalje bježi šest bodova, ali nakon jučerašnjeg susreta vuku se repovi.

Naime, sudac Batinić plavima je poklonio jedanaesterac za pobjedu na samom kraju, što je izazvalo burne reakcije na tribinama. Protiv toga su protestirali domaći navijači, ali i gostujući.

BBB-i, koji su u Vinkovce došli u velikom broju, u tim su trenucima počeli skandirati protiv HNS-a, a na kraju utakmice vratili su dresove igračima Dinama, poručujući da ih ne vesele ovakve pobjede.

Osim toga, Boysi su se istaknuli i transparentom koji je bio odgovor na sve učestalije provokacije Delija. Naime, navijači Crvene zvezde već su nekoliko puta imali veliki transparent tenka i ispod na ćirilici ispisano "Vukovar".

Boysi su im jučer odgovorili transparentom na kojem je tenk s Trpinjske ceste, poznate kao ''groblje tenkova''.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Boysi vratili igračima dresove! Je li ovo bio jedanaesterac za Dinamo?

Komentara 11

DU
Deleted user
13:44 27.02.2017.

Unatoč svemu još uvijek trajemo ! Na koljena pred nikog nećemo ! BBB zg ! Neka živi dinamo i majka Hrvatska ! Plava vojska se budi !

MI
MikiPrdekana
13:21 27.02.2017.

Bravo Boysi. Uvijek prvi na braniku za Hrvatsku!

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
13:48 27.02.2017.

Bravo BBB!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije