Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI DINAMOVAC

Boštjan Cesar: Šteta zbog prekida na San Siru, oštetio je Hrvatsku

Boštjan Cesar
Reuters (Ilustracija)
21.11.2014.
u 19:20

- Kockasti su odigrali vrhunsku utakmicu, šteta zbog onog prekida jer je Hrvatska u tim minutama nadigravala Italiju, to se slažu i Talijani. Prekid je zasigurno više oštetio Hrvatsku, ali remi s Italijom u gostima je odličan rezultat - rekao je Cesar.

Bivši branič Dinama Boštjan Cesar igra odlično u reprezentaciji Slovenije i rekorder je po broju nastupa. Slovenci su nedavno na Wembleyu zamalo iznenadili Englesku.

- Igrali smo pred 82000 navijača. Slovenija nikad nije igrala pred toliko publike. Bili smo jako dobri, čak i poveli, ali, nažalost, nakon tog gola se odmah raspali i primili još tri. Zadovoljan sam svime osim rezultatom - rekao je Cesar za Goal.

Osvrnuo se i na utakmicu na San Siru između Italije i Hrvatske.

- Gledao sam utakmicu. Kockasti su odigrali vrhunsku utakmicu, šteta zbog onog prekida jer je Hrvatska u tim minutama nadigravala Italiju, to se slažu i Talijani. Prekid je zasigurno više oštetio Hrvatsku, ali remi s Italijom u gostima je odličan rezultat - rekao je Cesar.

>> Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Rooney zabio u 100. nastupu, Englezi okrenuli Slovence

Komentara 2

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
19:49 21.11.2014.

Ajde Boštjane kao jedan normalan slovenac objasni traktorašu što se prodaje za slovenca neke stvari ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije