Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN IVANIŠEVIĆ:

Borna će napraviti velike stvari, u to vas uvjeravam!

Borna Ćorić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
26.07.2014.
u 07:56

- Mora se samo malo smiriti, on bi sve preko noći. Nakon što je pobijedio u Davisovu kupu, odmah je htio jurnuti dalje - kaže Ivanišević.

Dopalo se mladom asu Borni Ćoriću (17) pobjeđivati na Touru. Dapače, nakon prve ATP pobjede u karijeri, u četvrtak je nastavio niz i plasirao se u četvrtfinale umaškog turnira. Nakon Nadala (2003.) najmlađi je sudionik četvrtfinala u Umagu (a ispod 18 godina bio je još samo Del Potro 2006.). Puno valova zapljusnulo je jadransku obalu otkako smo imali dvojicu tenisača u četvrtfinalu turnira. Bilo je to prije 12 godina, kad su međusobno igrali Krajan i Ljubičić.

Pobijedio je i Nadala

Visok je ulog bio u meču, s druge strane stajao je ‘krvnik’ hrvatskih tenisača Argentinac Horacio Zeballos, koji je lani baš Ćorića izbacio u njegovom prvom meču na Touru, a ove godine u prvom kolu isprašio je Matu Delića. Međutim, vremena se mijenjaju, sad je Hrvat njega poslao u Argentinu sa 7:6 (4), 6:3... A riječ je igraču koji je dobio i Nadala!

– On Nadala, a ja njega. Ali, ne tepam si da sam sad najbolji. Zapravo, u šoku sam, još ne shvaćam što se događa – kaže Borna.

– Kod Borne ima super stvari, poput servisa koji mu sjajno funkcionira kad treba, no zna se i prepasti kod break lopti ili prilika za meč. Usto, bekend je njegovo najjače oružje, ima sjajne dijagonale i to mora više koristiti – kaže njegov mentor Goran Ivanišević te dodaje:

– Igra perfektno! Napravit će velike stvari, u to vas uvjeravam. Mora se samo malo smiriti, on bi sve preko noći. Nakon što je pobijedio u Davisovu kupu, odmah je htio jurnuti dalje, ali ja mu govorim kako ne ide to baš tako. Nestrpljiv je...

>> Nije više išlo, Fognini slavio protiv Ćorića u Umagu

Komentara 3

Avatar Jalnuški
Jalnuški
09:12 26.07.2014.

Kad Goran Ivanišević kaže da se treba smiriti... :D

Avatar Topgen
Topgen
10:29 26.07.2014.

Da ne uzme australsku putovnicu ....

JO
joshua
10:46 26.07.2014.

Antu Delića? Tko je taj? Znam da je igrao Mate Delić, ali njega u prvom kolu nitko nije isprašio, a ponajmanje Zeballos (Delić je odigrao dobar meč i izgubio od Cuevasa u tri neizvjesna seta). Vjerojatno ste mislili na Antu Pavića, no stvarno nije potrebno sjajan Bornin uspjeh "povećavati" omalovažavanjem drugog našeg igrača, koji posljednjih 12 mjeseci igra najbolji tenis u životu i koji se, jedini od Hrvata, i u Roland Garrosu i u Wimbledonu probio kroz kvalifikacije do glavnog turnira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije