Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA GOAL

Boris Živković: Tin Jedvaj je igrač za najbolje svjetske klubove!

Tin Jedvaj
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.12.2014.
u 12:48

– Tin ima veliku prednost u odnosu na mene. Uvjeren sam kako će jednog dana igrati u najboljem klubu na svijetu – rekao je Živković

Tin Jedvaj svoju prvu polusezonu u Bayeru završio je razočaravajućim remijem kod kuće protiv Eintrachta, ali apotekarima zasad ide odlično. Treći su u Bundesligi i na putu prema plasmanu u Ligu prvaka.

– Dosta pratim Tina, često sam u Leverkusenu i zasad mu ide odlično – rekao je nekadašnji igrač Bayer Leverkusena i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Boris Živković.

Boris Živković imao je sjajnu karijeru u Leverkusenu, odigravši više od 150 utakmica za Bayer. Tin Jedvaj svoju je tek započeo u dresu apotekara, ali svojim fizičkim i tehničkim predispozicijama strahovito podsjeća na bivšeg braniča hrvatske reprezentacije. Jedvaj je malo viši, no slične su tjelesne građe i obojica su "univerzalni braniči".

– Tin ima veliku prednost u odnosu na mene. On je igrač za najbolje svjetske klubove. To sam govorio za njega kad je imao 15 godina. Uvjeren sam kako će jednog dana igrati u najboljem klubu na svijetu – kaže Živković koji radi kao Leverkusenov skaut, njegova preporuka imala je veliku ulogu u Jedvajevu dolasku u klub.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Jedvaj 'dobio' Mandžukića za rođendan, pogledajte njihove statistike u skupini

Komentara 4

NE
nenasjedajte
14:36 22.12.2014.

jedvaj je fantastican igrac.. mali fakat odlicno cita igru, tehnicki je jako dobar... dvije najbitnije kvalitete za centralnog branica

Avatar nula
nula
16:26 22.12.2014.

Uzitak ga je gledati. Velika vrlina ; brani prema naprijed , napada protivnika prije nego ovaj dobije loptu , sto provocira kontre. Tako igra Marcelo iz Reala . ( opet Hercegovac... Otac mu je igrao za mostarski Velez ). Sretno TIN !!

Avatar Bekrija
Bekrija
15:02 22.12.2014.

to je zadnji igrač Dinama kojeg sam s guštom gledo kako igra, nažalost nakon par tekmi već je prodan i zamjenjen propalicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije