Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao u ligi

Boris Becker čestitao Kovaču koji je tješio igrače Nürnberga: 'Žao mi ih je'

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
23.05.2016.
u 23:50

- Iskreno mi ih je žao, znam koliko je to teško za njih. Nitko ne zaslužuje ovakav osjećaj

Niko Kovač uspio je s Eintrachtom osigurati ostanak u prvoj njemačkoj ligi nakon što je u uzvratnoj utakmici doigravanja u gostima pobijedio Nürnberg s 1:0. Gostujuća momčad bila je puno bolja i zasluženo pobijedila, a radost tisućama navijača Kovačeve momčadi donio je Seferović koji je zabio u 66. minuti susreta.

- Uh, bilo je jako teško i hvala Bogu da smo usjeli izboriti ostanak u društvu najjačih. Bila bi tragedija da nismo uspjeli jer znam koliko smo truda uložili, rekao je Kovač.

Bivši izbornik Hrvatske nakon susreta tješio je igrače Nürnberga koji su imali dobru sezonu u drugoj ligi, ali na kraju nisu uspjeli izboriti igranje u višem rangu.

- Iskreno mi ih je žao, znam koliko je to teško za njih. Nitko ne zaslužuje ovakav osjećaj. Što se nas tiče, moramo nešto promijeniti da se sljedeće sezone ponovno ne dovedemo u ovakvu situaciju, zaključio je Kovač kojem je na Twitteru čestitao i Boris Becker.

>>Niko Kovač slavi: Eintracht pobijedio u gostima i ostaje u Bundesligi!

Komentara 12

JT
Jedan_tamo
00:34 24.05.2016.

Bravo Niko, ponosni smo na tebe - Ljudino! Koji karakter! Kakvo srce!

Avatar tetina
tetina
00:30 24.05.2016.

‎Liebe @TheBorisBecker , ich mag aoch Nico #Kovac!

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:46 24.05.2016.

Niko, sve ćemo ti oprostiti, osim uspjeha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije