Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro potpis za City

Bomba s Otoka: Pep Guardiola ovog vikenda dovodi 'hrvatskog Messija' iz Dinama

Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
20.08.2016.
u 13:15

Englezi tvrde da su pregovori trajali tjednima te da su sad napokon na kraju, a da bi maksimirski klub trebao dobiti negdje oko 15 milijuna eura.

Nakon što je ostao bez Marka Pjace, trener Dinama Zlatko Kranjčar uskoro bi mogao ostati bez još jednog dragulja! Naime, prema pisanju engleskih medija, Manchester City dogovorio je dolazak Ante Ćorića iz Dinama i sve bi trebalo biti riješeno već ovog vikenda.

Ako to doista i bude tako, za očekivati je da će modri inzistirati na tome da Ćorić odigra utakmicu protiv Salzbuga (srijeda, 20.45) i pomogne hrvatskom prvaku da se plasira u Ligu prvaka, a tek onda krene prema Otoku.

Pep Guardiola stvara novu momčad Cityja pa je uloženo dosta novca u mlade igrače na kojima španjolski strateg želi graditi budućnost, a jedan od tih igrača navodno je i Ćorić u čije se nogometne vještine Pep zaljubio.

Englski mediji Ćorića nazivaju "hrvatski Messi" te ga uspoređuju s argentinskim čarobnjakom. Navode da su slične građe i visine te da Ćorić posjeduje slične kvalitete u vođenju lopte i driblingu.

'Ćorić bi se savršeno uklopio u Pepovu momčad jer je ofenzivni vezni, jako dobar tehnički, a bio je i član hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu', piše Mirror.

Englezi tvrde da su pregovori trajali tjednima te da su sad napokon na kraju, a da bi maksimirski klub trebao dobiti negdje oko 12 milijuna eura. To bi još jednom bila dobra zarada, ali ako je sve ovo točno, u Dinamu bi se trebali zapitati kako će momčad bez Pjace i Ćorića biti konkurentna u Europi ove sezone. Pogotovo ako se ostvare najave talijanskih medija da bi nakon Salzburga Marko Rog trebao potpisati za Napoli. Uz sve navedeno, Maksimir su ovog ljeta već napustili i Kalaica, Brekalo te prvi vratar Eduardo...

Komentara 35

SE
senior
14:06 20.08.2016.

Ovaj članak je napsialo nko polupismeno neinformirano piskaralo. Za te novce Dinamo bi Englezima mogao prepustiti samo Čuvara Štefa ili kuharicu Baricu. Od našeg Ante nebu niš za kikiriki.

BT
btatarov
16:55 20.08.2016.

To je realnost. Dinamo kao u ostalom i cijela HL nema financijske podloge da dovede bilo kojeg vrhunskog nogometaša. Da ga i dovede što bi radio u ovakoj ligi? Dinamo može opstati samo odgojem i prodajom mladih igrača. Za novac koji zaradi ulaže u školu nogometa koja je priznatija u Europi. To je realno i stim se treba pomiriti.

DU
Deleted user
19:39 20.08.2016.

Nakon što je Čorić ušao protiv Salzburga Dinamo je izjednačio. Dečko je još imao priliku glavom tako da je vidljivo da se radi o ekstra kvalitetnom igraču te je vrlo vjerojatno da će ga uskoro netko kupiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije