Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele ga odmah

Bomba iz Španjolske! Manchester City ponudio 42 milijuna eura za Mandžukića!

Mario Mandžukić
Foto: REUTERS/Sergio Perez
27.12.2014.
u 22:35

Mario je ovog ljeta stigao u Atletico za 20 milijuna eura te je u 22 utakmice postigao 14 pogodaka. Jedan je od rijetkih koji je opravdao uloženi novac

Fernando Torres vratio se u Atletico Madrid, klub u kojem je stekao slavu. Očekivalo se da će Španjolac biti zamjena Mariju Mandžukiću, no je li to zbilja tako?

Naime, prema informacijama iz Španjolske madridski klub i aktualni prvak dobio je nevjerojatnu ponudu za hrvatskog reprezentativca. Španjolska radijska postaja Copa objavila je kako Atletico na stolu ima ponudu Manchester Cityja za Mandžukića od nevjerojatnih 42 milijuna eura! Tu vijest odmah su prenijeli i drugi španjolski, ali i engleski mediji.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Manchester City zaista ima problema s napadačima, Sergio Agüero i Edin Džeko muku muče s ozljedama pa im u napadu igra James Milner. Manuel Pellegrini hitno treba napadača, a interes za Hrvata pokazivao je još ranije. Eto, navodno je poslao i službenu ponudu, a želja mu je što prije realizirati transfer.

Mario je ovog ljeta stigao u Atletico za 20 milijuna eura te je u 22 utakmice postigao 14 pogodaka. Jedan je od rijetkih koji je opravdao uloženi novac, ali pitanje je mogu li Simeone i njegovi šefovi odoljeti zovu milijuna...

>>Torres se vratio kući, Mandžukić dobio konkurenciju u napadu

Komentara 31

Avatar antuntun55
antuntun55
22:46 27.12.2014.

Neki u ovoj zemlji umrijet će od muke...Mandžo care...

BO
Bozicni
23:53 27.12.2014.

Jtpm,udaras si opet pluseve sa laznih profila? E moj jadni mali Mamicevac

MA
MagnusJohnson
10:07 28.12.2014.

Delač, i jel eksplodirala bomba iz Španjolske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije