Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Boateng zabio golčinu o kojoj će se još dugo pričati!

Boateng
Foto: Printscreen Youtube
1/2
23.10.2016.
u 21:12

Nakon nekoliko dodavanja ispred gola Villarreala, Tanaus je petom proslijedio loptu Kevinu-Princeu Boatengu koji je sjajno pogodio za vodstvo.

Villarreal je danas u 9. kolu Primere svladao Las Palmas s 2:1, no gosti su postigli gol o kojem će se još dugo pričati.

Nakon nekoliko dodavanja ispred gola Villarreala, Tanaus je petom proslijedio loptu Kevinu-Princeu Boatengu koji je sjajno pogodio za vodstvo. No, domaća je momčad okrenula utakmicu golovima Sansone (64. s 11 metara) te Bakambua u sudačkoj nadoknadi.

U Francuskoj je Nice svladala Metza sa 4:2 i tako upisala petu pobjedu zaredom. U njemačkom prvenstvu Schalke kod kuće nije imao problema s Mainzom kojem je zabio tri gola.

>> Nevjerojatna partija Kalinića! Zabio hat-trick, a stigao je i asistirati

Komentara 2

PA
Pape5
22:08 23.10.2016.

Što je, je, wow!

ME
melinda
21:34 23.10.2016.

Ponistiti je trebalo gol zbog visoko podignute noge, opasna igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije