Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE BIJELIH

Bivši ukrajinski reprezentativac je novi igrač Hajduka!

Artem Milevski
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
29.07.2014.
u 14:20

Milevski je najveći dio karijere proveo u kijevskom Dinamu s kojim je četiri puta bio prvak Ukrajine te 2010. i najbolji strijelac lige.

Artem Milevski novi je igrač Hajduka, potvrdio je splitski klub! 29-godišnji ukrajinski ofenzivac danas je stigao u Split, a bit će predstavljen nakon što se momčad vrati iz Kazahstana s utakmice sa Šahterom.

Milevski je najveći dio karijere proveo u kijevskom Dinamu s kojim je četiri puta bio prvak Ukrajine te 2010. i najbolji strijelac lige. 2013. je prešao u turski Gaziantepspor, no morao je napustiti klub zbog nakon što se u alkoholiziranom stanju svojim Ferrarijem zabio u ogradu. Ove je godine potpisao za kazahstanski Aktobe, no tamo se zadržao samo tjedan dana.

Za reprezentaciju Ukrajine je odigrao 50 utakmica i zabio osam golova, a dva je puta (2008. i 2009.) proglašavan najboljim ukrajinskim igračem

Milevski je nekada bio velika nada ukrajinskog nogometa, no nije ostvario svoj potencijal. Za to je "zaslužan" njegov stil života koji često nije sportski...

>> Tudor: Ovo je vrijeme za hrabre

>> Tudor ostaje, tinja sukob s Vučevićem

Komentara 14

MA
matejdvdinamo
14:43 29.07.2014.

hajdukov sammir

LI
list68
14:50 29.07.2014.

Na žalost, danas doći u Hajduk, isto kao i "objesiti kopačke o klin".

MA
majeltomoguce
15:59 29.07.2014.

NEVJEROJATNO!!! Taj čovjek ne može pomoći Hajduku da bude bolje plasiran od 3. mjesta u HNL a Hajduk, koji je u dugu od preko 100 milijuna kuna, će mu morati dati neku solidnu plaću. Pa zašto trošiti novce za napad na 3. mjesto i time si oduzeti jos koju godinu do financijske konsolidacije i ulaska u konkurentnost i napad na prvo mjesto??? Nevjerojatno kako ljudi u Splitu nemaju inteligencije i razuma postaviti si realan cilj u narednih 5 godina - a to je spas kluba od bankrota! Dok si u tolikom minusu nema natjecanja i borbe za neka mjesta - Hajduk se mora boriti za opstanak sada! Jedino ako nisu konačno našli kupca, Amere su odbili već par puta. Ne možeš imati i ovce i novce - pustite Dinamo i Rijeku sada - spasite klub igrajući sa juniorima par sezona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije