Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Bivši trener Hajduka Damir Burić dobio posao u Austriji!

Damir Burić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
03.01.2017.
u 19:56

Burić, koji je veći dio svoje igračke i trenerske karijere proveo u Njemačkoj, vodio je Hajduk u prošloj sezoni i to mu je bio prvi posao glavnog trenera.

Bivši trener Hajduka Damir Burić (52) imenovan je novim trenerom austrijskog prvoligaša Admire Wacker iz bečkog predgrađa Moedlinga, objavljeno je u utorak. 

Burić će u proljetnom dijelu austrijskog prvenstva na klupi Admire zamijeniti Olivera Lederera pod čijim je vodstvom klub u prvih 20 kola osvojio 23 boda i nalazi se na sedmom mjestu ljestvice. U odnosu na pretposljednji Sankt Poelten Admira ima pet bodova prednosti, dok od posljednjeg Mattersburga ima devet bodova više.

Burić, koji je veći dio svoje igračke i trenerske karijere proveo u Njemačkoj, vodio je Hajduk u prošloj sezoni i to mu je bio prvi posao glavnog trenera. S Hajdukom je zauzeo treće mjesto u HNL-u sa 61 osvojenim bodom.

Komentara 3

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
20:49 03.01.2017.

Sretno Šolta i tebi...

GV
golub Vaso
01:16 04.01.2017.

najbolji trener Hajduka u zadnjih desetak godina, samo ne može nitko od g napraviti pitu

DH
dalibor.hren
10:41 04.01.2017.

Sretno Damire! Iako sam Dinamovac, mislim da si bio najbolji trener u HNL, no vlasnik (gazda) kluba (ulica) to nije prepoznao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije