Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro počinje

Ovo je pravi hit: Nećete vjerovati čime se bavi bivši nogometaš zagrebačkog Dinama!

Miroslav Slepička
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
30.06.2016.
u 14:35

– Kada smo saznali da Slepička već mjesecima trenira naš sport, odmah smo mu ponudili prigodu da se dokaže na nacionalnoj sceni

Miroslav Slepička, bivši nogometaš zagrebačkog Dinama, vjerovali ili ne postaje MMA borac! Češki nogometaš nedavno je odlučio prekinuti nogometnu karijeru i postati borac.

U mirovini mu je brzo postalo dosadno pa je odlučio isprobati nešto drugo. Tako češki mediji pišu da već mjesecima trenira s MMA trenerima, a pred njim će uskoro biti i prva borba!

– Kada smo saznali da Slepička već mjesecima trenira naš sport, odmah smo mu ponudili prigodu da se dokaže na nacionalnoj sceni. I sada će odraditi svoju prvu borbu u oktogonu – poručio je Michal Hamršmid, organizator MMA borbi u Češkoj.

Tijekom nogometne karijere nastupao je u dresovima Slovan Libereca, Sparte Prag, Dinama, Greüther Fürtha i indijske Goe. Kako mu ide u novom sportu saznat ćemo uskoro kad se održi njegova prva borba. A prema najavama koje stižu iz Češke, ona bi se trebala održati u studenom...

Komentara 3

MA
malofali
14:56 30.06.2016.

klaune novinarski, za ovakav članak bi tebi i tvom uredniku naplatio 3000 kn kazne, pa ti piši o šundu i informacijama koje nikoga normalnog ne zanimaju. a za upotrebu "nećete vjerovati" ili "evo pogledajte" što je tebi stalna poštapalica jer si očito novinarski neobrazovan bi ti bile još 2000 kn kazne. pa ili bi se pisalo kvalitetno ili se ne bi pisalo. ove novine su došle na dno.

KU
kupatilo
09:31 01.07.2016.

I moja žena isto trenira al na meni i ponaša se kao veliki šampion.Al pripremam se daje pošaljem u nogdaum i skinem s trona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije