Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotica košta

Bivši Modrićev suigrač skupo plaća ljubav: Evo koliki je tjedni džeparac ove ljepotice

Aurah Ruiz
Foto: Instagram
1/14
26.10.2016.
u 17:50

Aurah Ruiz u velikom je stilu ljetos ušla u svijet nogometnih wagsica i to na Parku prinčeva

Promocija Jeséa, 25 milijuna eura vrijednog pojačanja PSG-a, pretvorila se u promociju bujne španjolske ljepotice koja je ekspresno postala zvijezdom tabloida. Za svojim dečkom preselila se u Pariz, a dok je Jesé na treningu ili utakmicama Aurah Ruiz, koja je donedavno zarađivala kao manekenka, krati vrijeme uglavnom u kupnji. A njezino “održavanje” je skupo.

Naime, ludo zaljubljeni Jesé je svojoj djevojci odlučio davati tjedni džeparac, a kako prenose francuski i španjolski mediji, bio je pritom široke ruke. Naime, tjedni limit koji atraktivna crnka može potrošiti iznosi šest tisuća eura.

>>'Nisam operirala stražnjicu i grudi, samo sam se udebljala'

>>Zanosna ljepotica Viktorija ambasadorica je Svjetskog prvenstva, oduševila je ''fotkama''!

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sampras
18:59 26.10.2016.

mlakonja Jese očito ima malu ćunu kad u 23 godini života mora lovom zadržavati picu. vjerojatnost uspjeha njegove strategije je žalosno predvidljiva.

Avatar kravata
kravata
18:05 26.10.2016.

Ima tu i silikona pa ako mu silikon pravi zadovoljstvo moze njen kip nrucit od silikona platit ce jednom i bit ce mu stalno na raspolaganju.

SA
SAKALAB
19:21 26.10.2016.

Sex je precjenjen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije