Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pep, ovo ti nije trebalo

Bivši igrač iz Barce pružio mu ruku, a Guardiola ga je ovako osramotio

Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
05.12.2016.
u 09:23

Preokret je kod domaćih igrača izazvao bijes i izgubili su živce, što je dokazao i brutalan start Aguera nad Luizom, što je dovelo do tučnjave na terenu

U derbiju 14. kola engleske lige Manchester City kod kuće je vodio protiv Chelseaja na poluvremenu, ali je na kraju poražen 1:3. Takav preokret kod domaćih igrača je izazvao bijes i izgubili su živce, što je dokazao i brutalan start Aguera nad Luizom, što je dovelo do tučnjave na terenu. 

U njoj su prednjačili Fernandinho i Fabregas, Brazilac je Španjolca uhvatio za vrat, a nakon utakmice branio ga je trener Pep Guardiola.

– Fernandinho je samo branio suigrače, nema mu se što zamjeriti – kazao je Pep koji se nakon susreta ružno ponio prema bivšem igraču kojeg je sam doveo u Barcelonu. Pep se rukovao sa svim igračima, a kada mu je ruku pružio Cesc Fabregas, trener Cityja samo je prošao kraj njega. Time ga je na neki način osramotio jer se Fabregasu neki navijači smiju što je "izvisio", ali zapravo je Guardiola puno više rekao o sebi...

Komentara 3

LI
liliZG
11:01 05.12.2016.

pep je osramotio sam sebe a ne tog igrača...

VK
vječni krojf
11:08 05.12.2016.

Pep ionako nikada nije imao neki karakter.Glumac,egoista.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:49 05.12.2016.

Pep je u ruke dobil najbolju postavu Barce ikad i postigel sve kaj se more. Nakon tog lagano tone. Bayernovi trofeji su posljedica kvalitete momčadi al neki iskorak posebni ni napravil. Ovo od Chelsea je bila mala lekciju iz nogometa....bumo vidli di bu i kak završil ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije