Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 48. godini

Bivši igrač Dinama najstariji je nogometaš svijeta i potpisuje novi ugovor!

Kazuyoshi Miura
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
19.12.2014.
u 13:17

Miura je karijeru počeo 1986. godine u Santosu, a za reprezentaciju Japana odigrao je 89 utakmica i zabio 55 golova. Reprezentativnu karijeru prekinuo je 2000. godine.

Sjećate li se Kazuyoshija Miure? Japanski nogometaš koji je 1999. godine zaigrao za zagrebački Dinamo (tadašnju Croatiju) još uvijek se bavi nogometom i ne misli prestati!

Danas je dogovorio novi jednogodišnji ugovor s japanskim drugoligašem Yokohamom. Kazu je u 48. godini i još uvijek ne ide u mirovinu, a upravo on je najstariji profesionalni nogometaš na svijetu.

Miura je karijeru počeo 1986. godine u Santosu, a za reprezentaciju Japana odigrao je 89 utakmica i zabio 55 golova. Reprezentativnu karijeru prekinuo je 2000. godine.

>>Predsjednik Dinama ugostio predstavnike NK Hajduk i dogovarao prijateljski susret

Komentara 6

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
15:44 19.12.2014.

Uh dobar je ovaj Miura....da uzme slovensko državljanstvo mogao bi on još desetak godina igrati za Sloveniju!!!

BE
BEMESIJE123
15:17 19.12.2014.

Sjećam ga se sa neke utakmice na Maksimiru. Stadion popuprazan. U jednom kutu 100 japanskih novinara i navijača. Gledaju i čekaju kad će ući Miura. Ovaj konačno ulazi u osamdesetoj minuti. Japanci u ekstazi. Navijaju. Svi slikaju Miuru na terenu. Dobija odmah loptu na desnom krilu i ide u dribling pleše oko lopte i krene da prođe igrača. Ovaj mu lakoćom uzima loptu, Miura za njim i laktom ga u glavu. Crveni, i Miura je nakon minute vani. Japanci u šoku i muk do kraja utakmice. Tako je to radio Miura. Legenda.

TH
thossoht
14:34 19.12.2014.

još jedan kapitalac u dinamu,mamić šalje nemoralnu ponudu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije