Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrao s Lukom i Raketom

Bivši golman Reala otkrio što misli o Luki Modriću i o čemu sanja Mario Balotelli

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.12.2015.
u 12:40

Golman Diego Lopez, nakon Ivana Rakitića i Luke Modrića, mogao bi postati suigrač još jednom Hrvatu. I to Dejanu Lovrenu u Liverpoolu.

Iskusni golman Milana, 34-godišnji Španjolac Diego Lopez, nakon Ivana Rakitića i Luke Modrića mogao bi postati suigrač još jednom Hrvatu, i to Dejanu Lovrenu u Liverpoolu budući da trener milanskog kluba Siniša Mihajlović sve više prilika daje mladom Gianluigiju Donnarummi (16). 

Talijani su se raspisali o mogućem dogovoru Milana i Liverpoola, a u koji bi bio uključen i Mario Balotelli, napadač posuđen crveno-crnima. 

Lopez je u intervjuu za Marcu kazao kako ga se Modrić jako dojmio dok su dijelili svlačionicu u Real Madridu.

– On je jedinstven, nitko nije kao on. U istom trenutku je i zadnji vezni i centralni vezni te "desetka", razigravač – naglasio je vratar.

Otkrio je i tko su, prema njegovu mišljenju, najbolji golmani, trener i o čemu sanja Balotelli.

– Moji favoriti su Thibaut Courtois (Chelsea) i Jan Oblak (Atletico Madrid). Jose Mourinho najbolji je na svijetu, a Balotelli sanja o igranju za Real.

>>Španjolci potvrdili: Real ne može bez Modrića, on je najbolji po svemu!

Komentara 5

MT
mladen.turcic
14:13 01.12.2015.

no comment,covjek je rekel sve:-):-)

TM
Tim_Minchin
15:35 01.12.2015.

haha, da balonja u real... samo neka sanja...

Avatar Mlinka22
Mlinka22
15:02 01.12.2015.

Koji Mandić ? Igor ? Taj ti nije u nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije