Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžer West Hama

Bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića proglasili – Srbinom!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
26.10.2016.
u 11:59

Za londonski derbi priprema se i policija, jer su najavljeni neredi. Navijači West Hama sve češće pokazuju nezadovoljstvo prelaskom na novi stadion. Situacija je ozbiljna, jer dio navijača već je dobio doživotne zabrane ulaska na stadione

Slaven Bilić je sa svojim West Hamom zaplovio mirnijim vodama. Nakon dvije pobjede u nizu čekićari su pobjegli iz opasne zone na prvenstvenoj ljestvici. Igrači West Hama puni optimizma očekuju današnji dvoboj protiv Chelseaja u osmini finala Liga kupa.

Za londonski derbi priprema se i policija jer su najavljeni neredi. Navijači West Hama sve češće pokazuju nezadovoljstvo prelaskom na novi stadion. Situacija je ozbiljna, jer dio navijača već su dobili doživotne zabrane ulaska na stadione.

– Navijači nam moraju biti podrška, naš 12. igrač. Ovo je velika utakmica i velika prilika za nas – kaže bivši hrvatski izbornik.

Engleski tabloid The Sun poigrao se njegovom izjavom pa je složio konstrukciju prema kojoj "Bilić želi da navijači posvete veću pažnju događajima na terenu, a ne na ono što se događa na tribinama".

Autor teksta je hrvatskog trenera proglasila – Srbinom.

Foto: Screenshot - The Sun

Komentara 8

SV
stjepan v.
16:22 26.10.2016.

to je Uvreda, nema gorje!

ST
stomiovotreba
17:41 26.10.2016.

Ma nije moguce!

DU
Deleted user
17:00 26.10.2016.

Mi se ovdije ubišmo da napravimo razlike među nama,mijenjamo i riječi samo da nismo isti ili slični jedni drugima,a oni iz vana smatraju nas sve za iste,mi smo za njih neka divlja plemena što im prezimena završavaju na ić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije