Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka je i dalje veliki favorit

Što se sve mora dogoditi da Dinamo osvoji naslov: Ni 2:0 pobjeda nad Rijekom im nije dovoljna

Rijeka - Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/11
22.04.2017.
u 23:35

Sedam kola prije kraja prvenstva razlika između vodeće Rijeke i Dinama iznosi pet bodova. Utrka za naslov i dalje je otvorena

Rijeka je u Puli propustila napraviti korak prema naslovu. Imala je Kekova momčad meč loptu, ali je protiv Istre igrala samo 1:1. Riječani su pobjedom mogli imati sedam bodova prednosti pred Dinamom koji je u utakmici ranije kod kuće izgubio od Hajduka sa 0:2.

Sedam kola prije kraja prvenstva razlika između vodeće Rijeke i Dinama iznosi pet bodova. Utrka za naslov i dalje je otvorena.

Zadrži li Rijeka pet bodova prednosti do maksimirskog derbija u zadnjem kolu, postat će prvak. No izgubi li Kekova družina u nastavku dva boda, a Dinamo pobijedi sve do predzadnje utakmice, tada plavima za naslov treba pobjeda protiv Rijek s tri ili više golova razlike.

Naime, u slučaju bodovne izjednačenosti, odlučuju međusobni susreti. U dosadašnja tri dvoboja bila su dva remija i Rijekina pobjeda na Rujevici od 5:2 nakon koje je Cico Kranjčar dobio otkaz.

Do kraja prvenstva Rijeka kod kuće igra protiv Osijeka (25.4), Intera (29.4), Hajduka (13.5) i Cibalije (20.5), a gostuju kod Lokomotive (6.5.), Slavena (17.5) i u zadnjem kolu kod Dinama (27.5). 

Plave do kraj sezone čekaju još domaći okršaji protiv Cibalije (29.4), Istre (17.5) i Rijeke (27.5), te igraju u gostima kod Slavena (25.4.), Intera (6.5.), Splita (13.5.) i u predzadnjem kolu kod Osijeka (20.5).
Bit će neizvjesno i zanimljivo do kraja prvenstva.

Rezultati by SofaScore

Komentara 21

BI
billynik
08:54 23.04.2017.

Dinamo je svoju šansu propustio i može samo čestitati Rijeci a čelnici Dinama trebaju razmisliti što su dobili s ovim bugarskim trenerom. Dinamo ovako loš nije bio godinama a ima dovoljno kvalitetnih igrača.

MT
mačak tom
00:01 23.04.2017.

rijeka je profulala zicer. ajmo dinamo!

ZW
zweistein
09:08 23.04.2017.

rijeka pada i još će padati ( što je i normalno, jer su u fantastičnoj seriju cijelu godinu ), ali dinamo je neće stići, jer dinamo NIKADA nije bio u nekoj formi u ovo vrijeme, jednostavno nije trebao biti, jer je bio 20-ak bodova ispred ostalih!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije