Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET S IGRAČIMA

Biskup Mrzljak posjetio vatrene: 'Svetom Anti za imendan darujte pobjedu nad Turskom'

Josip Mrzljak
Foto: hns-cff.hr
1/7
24.05.2016.
u 22:34

U ime hrvatske reprezentacije, Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) biskupa Mrzljaka pozdravio je izbornik Ante Čačić te mu zahvalio na dolasku i poklonio dres s potpisima naših igrača.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je s pripremama za skorašnje Europsko prvenstvo u Francuskoj, a vatrene je u njihovoj bazi u Svetom Martinu na Muri posjetio varaždinski biskup Josip Mrzljak.

U ime hrvatske reprezentacije, Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) biskupa Mrzljaka pozdravio je izbornik Ante Čačić te mu zahvalio na dolasku i poklonio dres s potpisima naših igrača.

Biskup Mrzljak zaželio je vatrenima uspjeh na završnom turniru te poručio:

- Drago mi je da ste došli u ovaj dio naše domovine Hrvatske, vidjeli ste kako su vas ljudi dočekali i pozdravili na prvom treningu. Mislim da vi možete mnogo učiniti svojim dolaskom, pogotovo kao uzor mladima. Koliko je to moguće, pratim sport i nogomet, a reprezentacija pronosi ime Hrvatske po svijetu. To je vaša važna zadaća. Pratit ćemo vas na EP-u, a kako je blagdan Sv. Ante dan poslije vaše utakmice s Turskom, dajte mu poklon za imendan. Želim vam svako dobro i nadam se da vam ovo nije zadnji posjet Međimurju.

>> Davor Šuker: Društvo mora biti tolerantnije i maksimalno poštivati različitosti

Komentara 5

Avatar mama mia
mama mia
11:56 25.05.2016.

E pa kad bi popovi moleći se odlučili tko će pobjedit onda igrači ne bi trebali na teren ko bolje zna molit i ko je Bogu bolje mio taj je onda pobjednik zato se naši momci ne trebaju ništa posebno truditi jer Bog je uz Hrvate a crkva u Hrvata tak i tak

IV
ivanjoksimovic
01:45 25.05.2016.

Kome Turci da poklone ako oni dobiju? Muhamedu?

BL
Blender
09:52 25.05.2016.

Evo opet ovih sa molitvama... Crkva je uspijela opstati 2000 godina i klanja se uvijek vladajucima a propovijeda iluzije i svako tko ima malo inteligencije i moze zbrojiti koliko je 1+1 mogao bi doci do zakljucka. Nama ne treba crkva na natjecanjima vec volja igraca za pobjedom, sve ostali je prica za malu djecu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije