Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GOAL 50'

Birajte pedeset najboljih nogometaša protekle sezone

lahm
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.07.2014.
u 13:37

Da je netko prije 12 mjeseci rekao da će Philipp Lahm biti u tom društvu, većina bi to smatrala šalom...

U ponedjeljak 28. srpnja Goal.com će objaviti rezultate izbora "Goal 50" najboljih igrača prošle sezone, a da bi to učinili trebaju pomoć čitatelja.

Da je netko prije 12 mjeseci rekao da će Philipp Lahm biti u tom društvu, većina bi to smatrala šalom, ali Pep Guardiola pretvorio je beka u vrlo dobrog defenzivnog veznjaka, yinga Toniju Kroosu kao napadačkom yangu. Bastian Schweinsteiger borio se s ozljedom većinu sezone, ali njegov doprinos Bayernovu uspjehu i njemačkom osvajanju SP-a bio je zapažen.

Steven Gerrard još je jedan neočekivan kandidat nakon što je zamalo Liverpool odveo do naslova prvaka, ali u toj je borbi pobijedio Yaya Toure i njegov Manchester City. Aaron Ramsey bio je najsjajnija zvijezda veznog reda u Engleskoj prije ozljede, ali vratio se na vrijeme da s Arsenalom osvoji FA kup.

>> Više o anketi i izboru igrača pročitajte OVDJE.

>> UEFA bira najboljeg igrača Europe, Hrvati izostavljeni s popisa

Ključne riječi

Komentara 1

LA
Laura Anny
14:47 24.07.2014.

ali covjek koji igra nogomet sa srcem je Wayne Rooney

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije