Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEO KOVAČIĆ:

'Bio sam ljut kad nisam igrao, ali to je pozitivan bijes'

Mateo Kovačić
15.04.2014.
u 23:20

- Talijanski nogomet je težak, puno teži nego u Španjolskoj ili Engleskoj. Nadam se da će moj prvi gol doći uskoro, nadam se već protiv Parme - rekao je Kovačić.

Mateo Kovačić protiv Sampdorije je napokon zaigrao za Inter od prve minute nakon gotovo dva mjeseca, a nakon velike pobjede od 4:0 hrvatski je veznjak otvorio dušu za talijanski Sky Sport.

- Sretan sam što sam u velikom klubu, moram puno naučiti, ali mlad sam i ima vremena. Talijanski nogomet je težak, puno teži nego u Španjolskoj ili Engleskoj. Nadam se da će moj prvi gol doći uskoro, nadam se već protiv Parme - rekao je 19-godišnji veznjak.

Kovačić je bio jako nezadovoljan jer je više grijao klupu nego igrao.

- Bio sam ljut kad nisam igrao. Iskusniji igrači su mi rekli da je normalno da sam ljut što ne igram, ali to je pozitivan bijes - ističe Mateo te dodaje u kakvom je odnosu s trenerom Walterom Mazzarrijem:

- Stalno pričamo otkako je došao. Zna da sam dobar s loptom, ali moram popraviti kretanje bez lopte. Savjetovao me da se opustim i živim zdravim životom.

U lipnju ga čeka prvo veliko natjecanje s reprezentacijom, Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Bit će ovo velika prilika za mene. Mala smo zemlja, ali s puno talentiranih igrača.

>> 'Morate Inter pitati želi li Kovačića ili ne u idućoj sezoni, ali...'

Komentara 2

KU
kufmaario
07:46 16.04.2014.

O cemu pricas,pa Talijani igraju najsporiji nogomet u ligi 5!

LU
luanti
08:30 16.04.2014.

nije rekao brzi nogomet nego težak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije