Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaševa bajka

Bio je siromašni i gladni imigrant iz Jugoslavije, pogledajte u kakvom luksuzu danas uživa!

Zlatan Ibrahimović
Foto: Screenshot epodravina
1/10
10.12.2016.
u 08:59

Njegova situacija danas je dijametralno suprotna, postao je jedan od najboljih na svijetu. A onda je logično da je postao i jedan od najbogatijih.

Zlatan Ibrahimović odrastao je u teškoj situaciji, njegovo djetinjstvo nije bilo bezbrižno. U autobiografiji, koja je trenutačno jedna od najtraženijih, detaljno je opisao s kakvim se poteškoćama borio, a posebnu pozornost usmjerio je na siromaštvo.

- Djetinjstvo je bilo jako teško, odrastao sam u imigrantskom naselju Malmöa na jugu Švedske u nametnutom okruženju siromašnih imigranata iz Jugoslavije, Somalije, Turske i Poljske. Moji roditelji nisu mi puno pomagali, a rijetko bi pokazivali osjećaje. Bili smo jako siromašni, ništa si nismo mogli priuštiti. Frižider je bio prazan, sjećam se da sam nerijetko bio gladan, opisao je situaciju iz mladosti Zlatan Ibrahimović.

Danas je situacija dijametralno suprotna, Ibrahimović je uspio u nogometu i postao jedan od najboljih na svijetu. A onda je logično da je postao i jedan od najbogatijih na svijetu. I sada uživa u luksuzu!

Ibra u Manchesteru živi u elitnoj vili, a njegova voznog parka ne bi se posramio ni Cristiano Ronaldo. 

Pogledajte videa i zavirite u luksuzni život švedskog napadača.

Komentara 55

BR
Brontops
10:42 10.12.2016.

Zlatan Ibrahimovic je rodjen u Svedskoj, dakle nije imigrant vec dijete imigranata, majke iz Hrvatske i oca iz BiH. Zlatan je prihvatio Svedsku kao svoju jedinu domovinu, a za sebe kaze da je Svedjanin, istovremeno se nekad ne distancira od svojeg podrijetla. Krsten je u katolickoj crkvi(!), sto je nepobitna cinjenica a sto sam saznao od ljudi iz njegovog najuzeg okruzenja jos prije nekih 18 godina. Koliko nekome pomaze i na koji nacin je njegova privatna stvar. Uostalom, mora li osoba koja pomaze drugima uopce o tome pricati, time se hvaliti? Mozda novcano pomaze "borbu" protiv raka, aidsa...!? I to na globanoj razini.

DU
Deleted user
12:16 10.12.2016.

Ibrahimović je djete bjeljnskog Roma i Zadranke Hrvatice a ovaj novinar nema pojma o o tomu što piše.

DU
dubravko.ugor
09:59 10.12.2016.

Imao je sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije