Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERLIGA

Biliću ide loša, ali razveselit će ga što vlasnici West Hama misle o njemu

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.03.2017.
u 12:28

Čekićari su poznati kao momčad koja se ne rješava lako svojih trenera pa je stav kluba da Bilić mora iz ostatka sezone izvući najbolje što može.

Vlasnici West Hama još uvijek imaju povjerenja u trenera Slavena Bilića iako je ove godine slavio u samo tri od 11 utakmica, piše Sky Sports.

Čekićari su poznati kao momčad koja se ne rješava lako svojih trenera pa je stav kluba da Bilić mora iz ostatka sezone izvući najbolje što može. Kao olakotna okolnost spominju se problemi s glavnim igračem Dimitrijem Payetom koji je na kraju otišao u Marseille i zdravstveni problemi bivšeg hrvatskog izbornika.

Biliću ugovor s West Hamom traje do 2018., a teško da će mu klub zbog slabih rezultata na kraju sezone ponuditi produljenje. No, pozitivno je što ga podržavaju igrači.

- Ako pitate bilo kojeg igrača West Hama, svi će vam reći isto - potpuno smo uz Bilića i potpuno ga podržavamo - rekao je branič West Hama Aaron Cresswell.

>> Branič West Ham: Slaven Bilić ima podršku svih igrača

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
12:56 29.03.2017.

pa da i oni su kao i dinamo nezele puno ulagat a ocekuju puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije