Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća prati Leicester

Bilićeva prva pobjeda na pripremama, Vrsaljko debitirao za Atletico, Crnički igrao za Bayern

Slaven Bilić
Foto: Reuters
1/5
23.07.2016.
u 20:51

Diego Simeone je u dva poluvremena koristio dvije potpuno različite momčadi, a Vrsaljko je započeo od prve minute

Šime Vrsaljko je upisao debi u dresu Atletico Madrida u pobjedi momčada Diega Simeonea protiv Numancije od 2:0. Fernando Torres je postigao vodeći pogodak u 37. minuti igre, a konačnih 2:0 je postavio Luciano Vietto - igrač kojeg se povezuje s odlaskom u Sevillu, ali i Barcelonu - u 47. minuti igre, piše Goal.

Diego Simeone je u dva poluvremena koristio dvije potpuno različite momčadi, a Vrsaljko je započeo od prve minute zajedno sa Oblakom, Godinom, Saulom, Filipeom, Gabijem, Thomasom, Kokeom, Jotom, Amathom i Torresom.

Slaven Bilić i West Ham su u petoj pripremnoj utakmici uoči početka sezone upisali prvu pobjedu.

Čekićari su s 3:0 svladali njemački Karlsruher. Prvi je pogodak postigao Andy Carroll u devetoj minuti igre, a ljetno pojačanje Sofiane Feghouli je u 17. minuti povećao prednost, piše GoalKonačnih 3:0 je postavio mladi napadač Ashley Fletcher u 80. minuti.

I Bayern je upisao pobjedu od 3:0, a Bavarci su bili bolji od Landshuta. Strijelci su bili Ribery, Alaba i Hägler, a u drugom poluvremenu je zaigrao mladi hrvatski igrač Mario Crnički.

Leicester je nakon jedanaesteraca pobijedio Celtic na International Champions Cupu. Nakon 90 minuta igre je bilo 1:1, piše Goal.

Riyad Mahrez je lisicama osigurao vodstvo ubrzo nakon povratka na travnjak u drugom poluvremenu. Na asistenciju Ulloe je postavio 1:0 u 46. minuti igre. Celtic je uspio izjednačiti preko O'Connella u 59. minuti igre.

O pobjedniku su odlučili jedanaesterci, a prvi su promašaj vidjeli tek u šestoj seriji. Neprecizan je bio Celticov Forrest. Prije toga su za njegovu momčad zabijali Ciftci, Johansen, Allan, O'Connell i Christie. Za Leicester su pogodili svi koji su stali pokraj lopte: Fuchs, Wasilewski, Drinkwater, Chilwell, Okazaki i Amartey.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije