Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Toplo-hladno'

Bilićev West Ham uz mnogo muke do boda kod slabog Norwicha

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
13.02.2016.
u 18:01

Donedavni Dinamovac, a sada igrač Norwicha, Ivo Pinto, odgledao je susret s klupe za pričuve.

West Ham hrvatskog trenera Slaven Bilića nastavlja s igrama 'toplo - hladno' u Premiershipu. Na gostovanju kod davljenika Norwicha osvojio je tek bod (2:2) iako i to može radovati čekićare s obzirom na tijek susreta.

Naime, svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu s tim da je domaćin vodio 2:0 do 74. minute. A onda je prvo smanjio Payet (sedmi gol u prvenstvu) da bi samo dvije minute kasnije (76.) konačan rezultat postavio Noble

Navijači Norwicha ponadali su se kako će njihova momčad ubilježiti pobjedu na koju čekaju od 2. siječnja, no domaći su uspjeli tek zaustaviti negativan niz od šest uzastopnih poraza u svim natjecanjima.

Donedavni Dinamovac, a sada igrač Norwicha, Ivo Pinto, odgledao je susret s klupe za pričuve.

A Stoke je prekinuo niz od tri poraza nadjačavši u gostima Bournemouth sa 3:1 dok je Southampton pobjedom kod Swansea (1:0) na ljestvici preskočio West Ham i sada je šesti.

Ostali rezultati: Crystal Palace - Watford 1:2, Everton - WBA 0:1.

>>Manchester Utd. sve dalje od Lige prvaka, posrnuo i u Sunderlandu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije