Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Bilićev West Ham remizirao sa Stokeom, kiks Manchester Cityja

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
05.11.2016.
u 18:25

Argentinski napadač Sergio Aguero zabio je 150. pogodak u majici Cityja u remiju protiv Middlesbrougha

U 11. kolu engleske lige Bilićev West Ham kod kuće je remizirao sa Stokeom - 1.1. Čekićare je u 65. minuti u vodstvo doveo Michail Antonio, ali je deset minuta kasnije izjednačio Bojan Krkić.

Veliki kiks kod kuće napravio je Manchester City protiv Middlesbrougha. Gosti su igrali zatvoreno te su na Etihadu uspjeli izboriti bod (1:1). Bunker gostiju probio je Sergio Aguero u 45. minuti.

Argentinskom napadaču bio je to 150. pogodak u majici Cityja! No, građanima je slavlje uskratio De Roon pogotkom u 90. minuti za izjednačenje.

Sunderland je s igračem manje slavio u gostima kod Bournemoutha sa 2:1. Domaćin je poveo u 11. minuti pogotkom Goslinga, ali uslijedio je preokret pogocima Anichebea u 33. i Defoea u 74. minuti. Sunderlandu je ovo prva pobjeda ove sezone. U 59. minuti gosti igrali bez isključenog Pienaara, koji je dobio drugi žuti karton.

Burnley je u golijadi kod kuće nadigrao Crystal Palace sa 3:2. U 2. minuti Vokes je zabio za 1:0, a Gudmundsson je u 14. minuti povisio na 2:0. Gosti su se vratili pogocima Wickhama u 60. i Bentekea u 81. minuti. Pobjedu Burnleyju donio je Barnes u 90. minuti.

Rezultati: West Ham - Stoke 1:1, Manchester City - Middlesbrough 1:1, Bournemouth - Sunderland 1:2, Burnley - Crystal Palace 3:2.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije