Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekičari sedmi

Bilićev West Ham četiri kola bez pobjede

West Ham - WBA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
29.11.2015.
u 17:36

West Ham je poveo u 17. minuti sjajnim pogotkom Maura Zaratea koji je iz slobodnjaka pogodio same rašlje suparničkog gola. Gosti su izjednačili u 50. minuti nakon autogola Winstona Reida.

U susretu 14. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham, za čijim kormilom sjedi Slaven Bilić je odigrao 1:1 protiv West Bromwich Albiona produživši niz bez ligaške pobjede na četiri kola.

West Ham je poveo u 17. minuti sjajnim pogotkom Maura Zaratea koji je iz slobodnjaka pogodio same rašlje suparničkog gola. Gosti su izjednačili u 50. minuti nakon autogola Winstona Reida. Bilićeva momčad je bila bliža drugom golu, no do kraja susreta više nije bilo promjene rezultata.

Bio je to četvrti uzastopni ligaški susret West Hama bez pobjede. U zadnja četiri kola 'čekičari' su na svom travnjaku osvojili bod protiv WBA (1:1) i Evertona (1:1), te izgubili na gostovanju kod Watforda (0:2) i Tottenhama (1:4).

Bilićeva družina je trenutačno na sedmom mjestu sa 22 boda, sedam manje od vodećeg dvojca Manchester Cityja i  Leicester Cityja.

>>Sammir golom donio trofej Jiangsu Saintyju, ljutiti Costa bacio marker prema Mourinhu

>>Atalanta iznenadila Romu, Perica s klupe gledao pobjedu Udinesea

Komentara 5

PE
petarrr
18:08 29.11.2015.

Realnost

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
07:32 30.11.2015.

Slavene dovedi što prije Slovenca Janeza Krampla{zvan nevidljivi striker}.......istini za volju s nogometom je na vi ali bi se gledaoci imali barem čemu smijati!

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
20:17 29.11.2015.

West Ham treba sposobnog, studioznog i kvalitetnog europskog trenera tipa Matjaž Kek jer Slaven je ipak više trener za istočne Ruske, hrvatsko balkanske i tursko otomanske prilike, navike i situacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije