Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 3,5 mil. eura

Bilićev Bešiktaš želi Pinta iz Dinama

28.08.2014., stadion u Maksimiru, Zagreb - Uzvratna utakmica kvalifikacija za Europsku ligu, GNK Dinamo - FC Petrolul. Ivo Daniel Ferreira Mendonca Pinto.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
30.10.2014.
u 23:00

Turski klub se okrenuo Portugalcu kada je propala mogućnost dovođenja Norvežanina Martina Linnesa

Ivo Pinto, branič zagrebačkog Dinama, na meti je Bešiktaša, vodeće momčadi turske lige kojeg trenira hrvatski stručnjak Slaven Bilić, tvrde turski mediji.

Bilićev klub je nakon sedam kola na prvom mjestu i traži pojačanja kako bi nakon zimskog prijelaznog roka bili još jači.

Crno-bijeli su kao prvu opciju imali 23-godišnjeg Norvežanina Martina Linnesa, ali je branič potpisao novi, trogodišnji ugovor s trenutnim klubom Moldeom, piše Goal.

tada je, tvrde Turci, Bešiktaš krenuo prema dovođenju 24-godišnjeg braniča zagrebačkog Dinama. Navodi se kako je cijena od tri i pol milijuna eura prihvatljiva i da je u načelu dogovoreno s klubom i kako se predstavnici vodeće momčadi turskog kluba pripremaju za razgovor s igračem.

Pinto je u Dinamo stigao u ljeto 2013. godine i rumunjskog Cluja, a prije toga je igrao za portugalske klubove Uniao de Leiria, Sporting Covilha, Vitoria setubal i Gil Vicente.

Ove godine je pozvan i u reprezentaciju Portugala za prijateljsku utakmicu protiv Francuske u listopadu.

>>Zdravko Mamić o bratu Zoranu: Vodit će i sljedeće ljeto Dinamo prema Ligi prvaka

Komentara 6

Avatar petrolio
petrolio
08:58 31.10.2014.

Pinto je jedan od najboljih ino igrača koji je došao u dinamo u zadnjih 15 godina i ako njega prodaju za siću od 3,5 mil. EUR onda nisu normalni! da ne spominjem propuh u obrani gdje je Pinto jedina svjetla točka! neka prodaju pivarića, wilsona, sigallija, machada, goncala, ali pinta NE PRODAJTE!!!

Avatar cluesblues
cluesblues
05:06 31.10.2014.

ma bitno je da se ne prodaju sigali i pivaric, oni su stupovi dinamove obrane...

DU
Deleted user
00:11 31.10.2014.

Pozvan u repku. Ma taj Kovač vidi se da sluša Mamića. Ne,ne čekaj u Portugalsku repku. Uuuuuuuuu Mamić je moćan jako...... purtugalsku repku ja nemrem vjerovati. Hns gejovi baluna ste izvitrili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije