Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo kolo

Bilićev Bešiktaš u turskoj ligi startao gostujućom pobjedom

Slaven Bilić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.08.2014.
u 23:38

Što se Europe tiče, njegova momčad natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi, a u skupini je s Tottenhamom, Partizanom i Asterasom

Nakon solidne prezentacije u doigravanju za Ligu prvaka i ispadanja od Arsenala, Slaven Bilić okrenuo se nacionalnom prvenstvu. U prvom kolu turske lige njegov Bešiktaš slavio je na gostovanju kod Mersin Idmanyurdua sa 1:0.

Jedini gol na susretu postigao je Cenk Tosun u 43. minuti.

Što se Europe tiče, njegova momčad natjecanje će nastaviti u Europskoj ligi, a u skupini je s Tottenhamom, Partizanom i Asterasom.

>>Nema puno momčadi koje mogu onako igrati protiv Arsenala na Emiratesu

Komentara 1

CA
carpediem
09:15 31.08.2014.

Bilic ovakav Bilic onakav ali ipak je jedino Bilic od nasih trenera koji sad nesto pokazuje svoji trenersku kvalitetu u Europi dok drugi pametnjakovici sjede kod kuce ili treniraju neke nepoznate Ekipe u Aziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije