Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI PO EUROPI

Bilićev Bešiktaš ponovo na vrhu u Turskoj, Kalinić zabio dva gola, strijelac i Pašalić

slaven bilić
Reuters
03.05.2015.
u 22:55

Hrvatski napadač ukupno je zabio 12 golova u prvenstvu, a Dnipro je druga momčad lige s tri boda iza kijevskog Dinama.

Slaven Bilić opet je s Bešiktašem na vrhu ljestvice u Turskoj. Danas su u 2:0 pobijedio kod Trabzonspora zabili Ba (57.) i Pektemek (90.). Bešiktaš ima 64, Fenerbahče 63, a Galatasaray 61.

Dnipro je u prvenstvu Ukrajine svladao Odesu s 3:0, a junak pobjede bio je Nikola Kalinić koji je zabio prva dva gola. Hrvatski napadač ukupno je zabio 12 golova u prvenstvu, a Dnipro je druga momčad lige s tri boda iza kijevskog Dinama.

Elche je u 35. kolu španjolskog prvenstva s 2:1 slavio kod Malage, a drugi gol zabio je Mario Pašalić. Mladi hrvatski pogodak je postigao u 89. minuti.

HSV je u Bundesligi slavio 2:1 protiv Mainza. Ivica Olić igrao je do 83., a Ivo Iličević do 77. minute. Ivan Strinić bio je na klupi u pobjedi Napolija nad Milanom (3:0).

Monaco je u 35. kolu francuskog prvenstva s 4:1 svladao Toulouse. Danijel Subašić branio je svih 90 minuta za domaću momčad.

Leon Benko bio je strijelac u pobjedi Sarajeva nad Slavijom 3:2 u 25. kolu BHT Premijer lige. Susret je prekinut na 20-ak minuta jer su navijači Slavije napali nekoliko gostujućih navijača.

>> Jose Mourinho slavi, Chelsea je osigurao naslov prvaka

Komentara 4

Avatar flame
flame
01:30 04.05.2015.

I Nikola i Mario u uzem su reprezentativnom kadru. Kalinic je ipak cetvrta napadacka opcija, a za Pasu ima vremena, na Euro ce sigurno ako ovako nastavi.

BO
bojnik
01:36 04.05.2015.

Drago dijete, Turska nije u Europi.

DE
derin
23:34 03.05.2015.

Kalinic prvi strijelac u Ukrajini, Pasalic rastura u Španjolskoj, i za oba nema mjesta u reprezentaciji,dotle za nekakve leovce i mocicinice i rezervu intera brozovica nema straha!"bravo" niko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije